-
PROHARDVER!
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
imibogyo
üzenetére
Közben rájöttem mi a "hiba" az ITX házadban
A VGA szerintem nem kap elég levegőt. Gondolom ezért is döntötted meg, de nem vagyok benne biztos, hogy túl sok levegő menne oda.
Ezen filózok most a level10 copy házamnál is, hogy mi lenne, ha az elülső 2 14-es helyett, elöl lenne egy, és alul egy, ami a VGA-ra fújna. Úgy mindenképp több levegőhöz jutna a vidkari. -
Pete55555
addikt
válasz
imibogyo
üzenetére
Értem, hát nekem olyan sok tapasztalatom nincs még ilyen téren, 14-es ventim nem is volt (bár az új házba, ha egyszer kész lesz, 2 is lesz) a mostani 23-as meg kb fél éve működik, egyelőre csendben.
Szép ez a kuckó is, már majdnem mondtam, hogy ferde a ház, aztán rájöttem, hogy direkt

Szerk: Fenébe, tetszik ez a ház... a végén még csak visszatérek az ITX koncepcióhoz
(#125) Livio Ja, hogy ez ilyen nagy

Képről nam jön át a méret, ezért is kérdeztem, így már érthető
Új hozzászólás Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A VGA szerintem nem kap elég levegőt. Gondolom ezért is döntötted meg, de nem vagyok benne biztos, hogy túl sok levegő menne oda.