- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Apple asztali gépek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Nem baj. Majd belejössz.

(#120) jones965: Nagyon szépen köszönöm! Üdvözöllek köreinkben.
A videókból készül majd még előreláthatólag, de nem 5 perc összerakni őket. Talán hétvégén már tudom publikálni a következőt. Még egyszer köszi. Egyébként én is nagyon sokat tervezek fejben. Csak azt nehéz megosztani másokkal. ezért szoktam rá, hogy képernyőre vetem őket. 
(#121) Pete55555: jobb tapasztalatom van a 12-14-es ventik csapágyazásával és általános (főleg hosszútávú) minőségével, mint a nagyobbakkal. Ezért használok szinte minden tervemben és a valóságban is 12-es, vagy 14-es ventiket, maximum átfestve (mind tervben, mind a kész projektekben). Arról nem is beszélve, hogy kettő irányított 12-14-es ventivel jobban be lehet szabályozni a ház hűtését, mint egy, 18-20-assal, amik általában hasonlóan kevésbé irányítottak. De persze ez szerintem a tipikus ízlések és pofonok kérdéskör.
Esti unatkozós ITX terv:
Új hozzászólás Aktív témák
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A videókból készül majd még előreláthatólag, de nem 5 perc összerakni őket. Talán hétvégén már tudom publikálni a következőt. Még egyszer köszi. Egyébként én is nagyon sokat tervezek fejben. Csak azt nehéz megosztani másokkal. ezért szoktam rá, hogy képernyőre vetem őket.