Új hozzászólás Aktív témák
-
-
afterburner_
őstag
válasz #96302336 #3321 üzenetére
arra gondoltam letöröm a régit, és a maisk lapon levő lila kondikat amik sztem tuti jok rakotom kicsi kabellalaztan valamihez odaragasztom 3 kondi iylen , amrmint msot nem altszik de szepen ffeher volt a tetejuk emg sarga, ahogy kifolyt beloluk a foyladek.
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
afterburner_
őstag
Sziasztok srácok, irtam egy ph-s arcnak, de meg nem erkezett valasz
nah szóval, adott egy p3-as lap és egyszer indul, masszor nem....nezegettem,es a kondik tetejen meg van szaradva sarga anyag, gondolom kiszaradtak a kondik, van egy kg7-es lapom amin vannak kondik,
a p3-asban ez van : 4700uF 6,3V 3 db gázos!
kg7 abit lapon ami szar ezek a kondik vannak : 4700 uF 6.3V
csak méretileg kulonboznek (lila 1.5szer akkor amint a p3-osban levo ) adok kepeket roluk, ezeket ki lehet cserelni akkor a kg7-ben levo lilakra?
polaritasukat kozben megtalaltam amrmint hogy hogyan kell bekotni, csak érdekelne hogy nem gond e a méretkulonbség, ha az adatok megegyeznek?
kg7
[link]
p3-as lap
[link]>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
afterburner_
őstag
sziasztok, elszállt egyik ventillatoromból az összes led valszeg tulfeszultseg miatt, kérdésem az lenne hogy érdemes venni 4 ledet bele, persze ha korrekt arban van vagy inkabb egy új venti?ami kb 1700 ft.
kéken világító ledre lenne szukségem 4 darabra
5mm vastag és 9mm a hossza.>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
afterburner_
őstag
válasz #96302336 #2423 üzenetére
köszi, bar mondjuk én rakotottem egy hubnak az adapterét, és az 12V/1200mA , 6 darab 12 cm-es ventit hajt és mindegyik ventiben van 4 led. megy szépen, nemigazan vettem észre fakulast, szinte zajtalan, szalf rankó
azt kérdezném még hogy kapcsolokat a conradon kivul hol tudok venni (kicsiket, vizhuteshez lehetőleg nyomokapcsoló)? 220-as kellene meg gyengearamhoz (12v).>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
afterburner_
őstag
válasz Winner_hun #2421 üzenetére
aham akkor lehet megnezem egy 12 V-s 1,2A-s cuccal.
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
afterburner_
őstag
sziasztok, segítségeteket kérném
vettem vihutesre 6 darab 12 cm-es LED-es ventillatort (12V , 0.16A), és az lenne a kérdésem, hogy lehet e a sarga-fekete vezetekre kötni a molexen, mert most gyarilag a piros-feketére csatlakoztatható, nem vágja ki akkor a ledeket?
ja és ha adapterről szeretnem mukodtetni, akkor akkor azt hogy tudom kiszamolni hogy mekkora adapterre van szukségem?
köszi előre is!
most nezem így csak 5 V-ot kap ha a piros-feketén van igaz?
[Szerkesztve]>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest