Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
afterburner_ #3324 üzenetére
Jó lett.
Viszont van az alaplapon még két db. kondi, ami a végét járja. azt is érdemes cserélni, mert elöbb-utóbb bezavar a működésbe.
-
Zozzant
addikt
válasz
afterburner_ #3324 üzenetére
van ott még ami púpos, vagy rosszul látom? felül
-
törölt tag
válasz
afterburner_ #3322 üzenetére
Meg lehet próbálni, de valószínü, hogy a kondi lábai az alaplapon marad, és kicsúszik a házából. De az is történhet, hogy feltéped a fóliát, amivel tutira károsodik az alaplap.
Amúgy szinte 100%, hogy a két kondi lábtávolsága ugyanaz lesz.
Én úgy szoktam kiforrasztani a kondit, hogy először az egyik lábát melegítem, és finoman döntöm közben a kondit, hogy emelkedjen a melegített láb. ha megmozdult, akkor a másiat kezdem, és azzal is ezt csinálom, így ki lehet szedni a kondit viszonylag könnyen. De ha tudod melegíteni egyszerre a két lábat, akkor csak egyszerűen kihúzod.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
afterburner_ #3320 üzenetére
Nyugodtan kicserélheted, a méret nem lényeg, csak a kapacitás, és a feszültség értékek a fontosak.
Bár érdemes lehet újat venni, párszáz pénzből megvehető a kiszáradtak helyett az újak.
Ja, a kép alapján simán tönkremet a kondi.
nyugodtan cseréld ki. arra vigyázz, hogy az alaplapok 4-6 rétegből állnak, így ovatosan a kondi kivételével, ne hevítsd túl, mert felszakadhat a fólia, és azután nehéz jól visszaforrasztani. -
törölt tag
válasz
afterburner_ #2948 üzenetére
Hát, ha kapsz olcsón kék ledet. Utoljára én kb 70 FT-ért vettem őket.
-
Winner_hun
félisten
válasz
afterburner_ #2420 üzenetére
kisebb az áramerősség
-
Hujikolp
őstag
válasz
afterburner_ #2418 üzenetére
Legrosszab esetben elszíneződik azonnal és ugy világít, kőzben gyorsan melegszik, Én egyszer egy 3mm-es piros ledet (ami 3-volton is gyönyörűen világított)ráraktam kb 12 voltra, hát a pirosból ugy átugrott pirosas narancsba h alig győnyörködtem benne, elkellet h dobjam mivel ugy felmelegedett. Valószínűleg nemfogja kinyirni a LED-et csak elszínezi,de akkor lekell kapni. én ezttudom tanácsolni.
de ha hosszutávon szeretnéd 12von akkor előtét ellenálást ajánlott rátenni.
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
válasz
afterburner_ #2416 üzenetére
igen, igaz. (mmint ha a pc sarga-fekete tapcsatlakozoja koze kotod, akkor 12V-ot, ha a piros-fekete koze, akkor 5V-ot kap.)
A ventilator csatlakozoinak szine egyebkent altalaban nem olyanok, mint a pc tap drotjai. A venti citrom drotja a fordulatszam jelzo, a piros a + tapfesz-t (altalaban 12V) kotni, es csak a fekete azonos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Arctic liquid Freezer II 360 A-RGB vízhűtés!
- EVGA SuperNOVA 1600 G2 1600W 80 PLUS Gold Fan-Stop 120-G2-1600
- Corsair iCUE H100i RGB Elite Capellix XT 240 mm
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Corsair HX1000 1000W Moduláris, 80+Platina hatékonyságú és gyakorlatilag hangtalan
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest