Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Meg kell kérdezni ilyenkor az alkatrész típusát, ma már szinte minden megrendelhető, ilyen felületes meghatározásokban én nem nagyon hiszek. Lehet úgy is, nem zárható ki, sőt PC-tápokban előfordul ritkán olyan IC is, ami egyedi megrendelésre készült típus, nem kereskedelmi, azonosíthatatlan.
De amikor videoszervizt üzemeltettem, hány készüléket láttam, amiben "megpusztult a vezérlés", vagyis valaki már rámondta, hogy hibás a processzor. Persze, mert nem tudott rájönni a hibájára, legegyszerűbb ezt rámondani. Csak pont az ritkán romlik el, más bajok szoktak lenni.
PC-tápban lehet olyan, hogy a védelem nem engedi elindulni, látszólag nagyon halottnak tud tűnni, de azért nem mindig olyan vészes a helyzet.
-
Kernel
nagyúr
Ha ilyen gondom lenne, megjavítanám a tápegységet, hacsak nincs benne valami speciális alkatrész, a tápok igen nagy arányban javíthatók.
Nyilván, ha valaki nem ért hozzá, keresni kell egy szakembert. Vannak tápegységes topikok, vagy a környékeden, ha találsz valakit. TV-szerelő is elvállalhatja, ha van hozzá kedve, miután ez a munka kb. 50 %-ban tápegységek javításából áll, tehát nem áll távol a szakmától. Vagy monitorszerviz stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest