- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Kompakt vízhűtés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
Laccoss #18219 üzenetére
Ha igényesen akarod a kábeleit beharisnyázni, akkor ketté kell szedni a tápot (hogy hozzáférj a tápegység burkolata alatt lévő kábelrészekhez is), ami garivesztéssel jár.
A szálanként harisnyázott kábelköteg ráadásul igencsak megnöveli az eredeti köteg vastagságát, szóval még az is elképzelhető, hogy a kábelnyíláson "szélesíteni", vagyis vágni kell, ami viszont tuti garivesztés és bizonyos szempontból értékcsökkentő tényező, hiába lesz utána a végeredmény sokkal szebb.
Ha meg csak a kábeleket a táp faláig harisnyázod... Na az meg már megint a "hogy néz ez ki?" kategória.Szvsz a kábelek is beletartoznak a táp garanciájába. Hogy nézne már ki, hogy mondjuk le van csípve egy molex csati, vagy a CPU tápcsatija és úgy küldöd vissza? Te visszavennéd?
-
Kernel
nagyúr
válasz
Laccoss #18112 üzenetére
Egyébként én is csak azért nem említettem az eloxálást, mert a festés volt a kérdés.
Régen is nyilván csak jobb híján fújtuk le az erősítőépítésnél, mert házilag egyszerűbben megoldható volt. Gyárilag eloxálják, de azt hittem, hogy ez magától értetődő, azért nem is tértem ki rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Autós kamerák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Linux kezdőknek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest