- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
Laccoss #18219 üzenetére
Ha igényesen akarod a kábeleit beharisnyázni, akkor ketté kell szedni a tápot (hogy hozzáférj a tápegység burkolata alatt lévő kábelrészekhez is), ami garivesztéssel jár.
A szálanként harisnyázott kábelköteg ráadásul igencsak megnöveli az eredeti köteg vastagságát, szóval még az is elképzelhető, hogy a kábelnyíláson "szélesíteni", vagyis vágni kell, ami viszont tuti garivesztés és bizonyos szempontból értékcsökkentő tényező, hiába lesz utána a végeredmény sokkal szebb.
Ha meg csak a kábeleket a táp faláig harisnyázod... Na az meg már megint a "hogy néz ez ki?" kategória.Szvsz a kábelek is beletartoznak a táp garanciájába. Hogy nézne már ki, hogy mondjuk le van csípve egy molex csati, vagy a CPU tápcsatija és úgy küldöd vissza? Te visszavennéd?
-
Kernel
nagyúr
válasz
Laccoss #18112 üzenetére
Egyébként én is csak azért nem említettem az eloxálást, mert a festés volt a kérdés.
Régen is nyilván csak jobb híján fújtuk le az erősítőépítésnél, mert házilag egyszerűbben megoldható volt. Gyárilag eloxálják, de azt hittem, hogy ez magától értetődő, azért nem is tértem ki rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 4
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest