- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
gelencser26
üzenetére
Hát általában a töltő-rész bene szokott lenni a Li-Ion sussokba, mivel eléggé érzékenyek.
-
gumimajom
csendes tag
válasz
gelencser26
üzenetére
otthoni töltőnek

-
gelencser26
tag
válasz
gelencser26
üzenetére
Nagynehezen sikerült lefeszítenem a tetejét!
Holnap átforrasztom a végét, aztán összegányolom szigszalaggal! Egynek jó lesz...
-
CounterBoci
senior tag
válasz
gelencser26
üzenetére
És azt honnan tudod h megszakadt a kábel? Fizikai sérülés van? Eddig egyetlen nem működő töltőt szedtem szét, de abban meg volt égve pár dolog.
-
kutyatm
tag
válasz
gelencser26
üzenetére
engedd ki magadbol az állatot!...
és vegyél egy újjat!
és nyugodj bele hogy vannak dolgok amit nem lehet vagy nem érdemes szétszedni, és megjavítani.
de azt azért szeretném tudni hogy miért kell a csavar ha ugyis összeragasztják?
-
gelencser26
tag
válasz
gelencser26
üzenetére
Most már felidegesített, nekiestem "állatmódjára" aláfogni a végénél, de előbb deformálódik a műanyag, minthogy elengedje a ragasztás...
-
kutyatm
tag
válasz
gelencser26
üzenetére
ha nincs összeragasztva akkor csak szét kell pattintani a gépházat körbe valamivel ovatosan...pl. egy olyan speckó ˝pengetövel˝ mit amit az elöbb linkeltem, de ha nincs akkor, csavarhuzo, vagy bármi más lapos szerszám.
pl.én vadálatmodjára egy csavarhuzoval szoktam szétpattintani és eddig bevált... csak ovatosan kell csinálni és akkor nem törik.ha összevan ragasztva az szívás. ha nem fontos a végeredmény kinézete akkor szétvágod majd amikor kész vagy összeragasztod.
de elvileg ha van benne csavar akkor csak nem ragasztották össze?
-
v.tom
őstag
válasz
gelencser26
üzenetére
Miért akarod szétszedni
. Az az egészben a legegyszerűbb dolog. Onnan már csak nehezebb lesz. Én nem tenném a helyedben, hanem értesz hozzá. -
Daemon09
őstag
válasz
gelencser26
üzenetére
És hol lehet olyat kapni? Mennyi az a borsos ár?
-
Osynho
addikt
válasz
gelencser26
üzenetére
Hy
Van egy Sapphire 4830am és hangos a venti rajta. Van egy 3 pines ventim elfekvőben ,ezt gányolnám rá. Kérdésem, ha a 3 vezetékből csak a feketét+pirosak kötöm be a kariba, úgy működőképes lesz-e, illetve van-e rá esély, hogy szabályozza? Ha nem, akkor egy eleve 2 pines ventivel menne a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest