- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
kutyatm #7433 üzenetére
Lefogtam a ventit, nem az. Terhelés nélkül is fennáll a jelenség, és nem cicergés hanem konkrétan búgás/zúgás (nem tudok jobb szót rá). Néhány kondi látványosan púpos volt, azokat cseréltem (olvasni és forrasztani tudok, ugyan olyan kapacitásút/feszültségűt/hőmérséklet tűrésűt raktam bele), a hiba azóta is megvan. Azóta megtudtam hogy egy kondi úgy is lehet rossza ha nem púpos, ezért a hétvégén kicserélem benne az összes kondit, meglátjuk mi lesz az eredmény. Inkább az elméleti oldala érdekelne a dolognak, mert nagyobb javításba szakértelem híján úgysem fognék bele. Arra vagyok kíváncsi hogy mi az összefüggés a hibás kondi és a zúgás közt (melyik alkatrész zúg és miért váltja ki a zúgást a hibás kondi) valamint hogy ha rosszul van impregnálva egy tekercs vagy transzformátor akkor azt hogy lehet megállapítani.
Szerk.: Ja és köszönöm a választ!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
kutyatm #7423 üzenetére
Erről lenne szó. Sajna a bolt már nem üzemel...Flaspoint nagykerbe sincs.
Óvatos akarok lenni, nehogy szétcsesszem a tápom, nem 2Ft, és nagyon nincs kedvem újat venni. Ráadásul, ha normálisan csinálom, akkor bármikor vissza tudom csinálni, így nem lehet gond a gariztatással...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest