- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
kutyatm #7433 üzenetére
Lefogtam a ventit, nem az. Terhelés nélkül is fennáll a jelenség, és nem cicergés hanem konkrétan búgás/zúgás (nem tudok jobb szót rá). Néhány kondi látványosan púpos volt, azokat cseréltem (olvasni és forrasztani tudok, ugyan olyan kapacitásút/feszültségűt/hőmérséklet tűrésűt raktam bele), a hiba azóta is megvan. Azóta megtudtam hogy egy kondi úgy is lehet rossza ha nem púpos, ezért a hétvégén kicserélem benne az összes kondit, meglátjuk mi lesz az eredmény. Inkább az elméleti oldala érdekelne a dolognak, mert nagyobb javításba szakértelem híján úgysem fognék bele. Arra vagyok kíváncsi hogy mi az összefüggés a hibás kondi és a zúgás közt (melyik alkatrész zúg és miért váltja ki a zúgást a hibás kondi) valamint hogy ha rosszul van impregnálva egy tekercs vagy transzformátor akkor azt hogy lehet megállapítani.
Szerk.: Ja és köszönöm a választ!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
kutyatm #7423 üzenetére
Erről lenne szó. Sajna a bolt már nem üzemel...Flaspoint nagykerbe sincs.
Óvatos akarok lenni, nehogy szétcsesszem a tápom, nem 2Ft, és nagyon nincs kedvem újat venni. Ráadásul, ha normálisan csinálom, akkor bármikor vissza tudom csinálni, így nem lehet gond a gariztatással...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest