- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
Lompos48
üzenetére
Után gyártott cuccal lehet még olyan,mint volt? Ez mondjuk nekem furcsa.
Nem kell helyettem dönteni,csupán tanácsokat,és segítséget gyűjtök.Ha tényleg 1 pár tranyóval javítható,hát azt én is megcsinálom magam.Mit gondolsz,ha halott a tranyó (szerintem zárlatos,de majd a multiméter megmondja), és teszek bele újat,lehet valami olyan hiba ami azt rögtön kinyírja? vagy ezt ki tudom méregetni valahogy magamnak multiméterrel?
Nem szeretném az itteni "szakik" kezébe adni..Csak egy példának elmesélem,hogy kb 2 éve elvittem egy TV-t a környék legjobbjának nevezett szakihoz,amiről tudtam,hogy csak egy nagyfesz trafót kell cserélni benne, azt mondta 12.000Ft lesz,de csak után gyártott cucc van,ami nem fog annyit bírni,mint az eredeti.Mondom neki,akkor köszönöm,nem kell. Gondoltam utánanézek milyen árban van hozzá a neten. 3600Ft..
Volt már előtte is cserélve benne,és bele volt karcolva a TV hátuljába a sorkimenő típusa,tehát nem mást kerestem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Legenda lettem!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Volt már előtte is cserélve benne,és bele volt karcolva a TV hátuljába a sorkimenő típusa,tehát nem mást kerestem..