Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
huhhh az a baj, hogy a ház teteje ugyebár elég vékony. Ahhoz hozzárakni
Megoldható
Az én verzióm: Le van csonkítva a ház, megvan a műanyag darab, ami a ferde részre meg, veszel két komponensű átlátszó ragasztót (600 HUF körül van) és azzal megkened az előlapot, az cask nem olyan vékony, pláne, ha ferdén el van vágva, talán van egy kis felülete. Ez a műanyag, ami a tetejére megy, ez átlátszó? Mert ha nem, akkor ezzel a kétkomponensű ragasztóval belülről szerintem jól meg lehetne ragasztaniValahogy így:
[link]
Elég vacak a rajz, az a lényeg, hogy a sarkokat ki kell tölteni ragasztóval. De inkább az a kérdésem, hogy plexi megy a vágásra vagy sem. Mert hanem, a ház tetejét meg kell vastagítani, mert ahhoz nem igen lehet majd ragasztani. Belülről meg kell toldani, olyan ferdére levágni, amilyen ferdén lesz a műanyag és akkor ahhoz már hozzá lehet ragasztani a műanyagot. Valahogy így: [link]
Ha valami nagy hülyeséget írtam volna sry, kicsit fáradt vagyok
mod: nem tudom, hogy milyen árban van, sosem használtam. Vagyis egyszer, mert autót szereltünk és ha jól emléxek, melegedett rendesen
[link]
itt megkérdezheted: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest