Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
tsá!
lenne egy amolyan igazán bénának tűnő kérdésem, szal ehol:
tápnál a vezetékekről lenne szó, teszem azt az érdekelne a leginkább, mert unok már vitatkozni az egyik haverommal hogy ha szétszedem a táp 20 tűs atx csatlakóját, akkor az összerakásnál csak az a lényeg hogy pl a fekete színű vezetékek helyére feketét rakjak vissza, vagy pontosan ugyanazt a fekete vezetéket kell visszatenni a helyére, a hangsúly persze a pontosan ugyanaz-on van. én nem vok egy nagy lángész, és az elektrohoz sem értek, de pl multiméter szakadásjelzőjével (vagy hogy hívják-mondom béna vok) hozzáértem az egyik fekete dróthoz, és akérmelyik masik fekete végéhez hozzáértem az sipolt, tehát nekem mindegynek tűnik a sorrend a lényeg hogy a fekete helyén fekete legyen.
na szal a kérdés adott, lehet lámázni meg minden, de remélem azért valaki érdemleges választ is ad rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Bevezetés a wokok világába
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Steam Deck
- A Teslákba költözik a Grok AI
- További aktív témák...
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- ASUS ROG STRIX 1000W 80 PLUS Gold + Premium kébelek
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest