- ZIDOO médialejátszók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- Erősítő, hangfalak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
pacni120 #20807 üzenetére
Ohh kíváncsi leszek a véleményedre, megírod ha tesztelted?
Igen hőálló van a videóban is. Körbenézek még, nem sos a dolog így is még agyalgatok kicsit, h mi is legyen, lefújjam e ne fújjam. Még lehet alszok rá párat.
Nem igazán vágom, hogy festékből mi a márka, csak több videót megnéztem és mindenhol ezt a dupli colort használták kb. Itthon viszont elég más a doboza ahogy te is látod, minőségét meg nem tudom. Talán ebay-en németből lehet rendelni azt a kinti dobozosat. Nem tudom végül egy gyártó e a kettő, de gyanítom nem. Először még kell újabb 3 fehér venti XD Köszi a tippeket amúgy!
elite.cs11 én fehér phanteks kábel hosszabbító szettet vettem, tök jók, van vezető is hozzá így szépen rendezhető. Van több márka is, árukeresőn nézz körbe sztem. Már ha egyre gondoltunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest