- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Elektronikában abszolute nem vagyok jártas, történt tegnap egy elég érdekes dolog, RGB-s aljzatra rá lett kötve 2 venti, a hozzájuk kapott elosztóval bekapcsoltam a gépet, és amint magát a szint változtattam volna, kis pattanást hallottam, majd elkezdedd ez a kis alkatrész izzani, lekapcsoltam a tápot, lehuztam az rgb-s csatlakozot a laprol, majd bekapcsoltam és tökéletesen müködik a gép, sőt az adott RGB port is müködik elosztó nélkül, viszi az 1-1 db ventit, és állíthatom a szinskálát is. Tehát az a kis alkatrész gondolom ott K.O viszont ahogy látom van belőle jó pár darab még ott mellette
Mi történt vajon a háttérban, vagy mi az amit okozhatott ez? mert müködik minden...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dacia topic
- Arc Raiders
- Kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Küszöbön az androidos PC-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- AMD Wraith Prism AM4 Proci hűtő RGB
- EVGA Supernova 850 GT
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mi történt vajon a háttérban, vagy mi az amit okozhatott ez? mert müködik minden...