- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztina87
tag
Nekem egy házban lévő ventillátorral kapcsolatban lenne kérdésem.
Az utóbbi 2 hónapban mikor elindítom a gépet windows felhasználó bejelentkezéshez érve elkezd zúgni így: "GRRRRRKKRKRKRKRK" az elülső ventillátor és folyamatosan megállás nélkül. DE mikor újraindítom a gépet, másodjára már soha nem csinálja ezt és működik rendesen... a következő napig. Amikor megint kétszer kell elindítanom, hogy ne adja ki ezt a hangot.
A ház, ventillátor tiszta. Nem akad semmi bele vagy ér hozzá. Kábelek megfelelően csatlakoznak, nincs sérülés rajtuk.
Csapágyak kiszáradására gyanakodtam először, de akkor meg nem értem, hogy miért javul meg mikor úgymond nem "hidegindítom" a gépet? Zárlatos lehet valami a gépben? Táp gondok?
Fontos lenne, mert ha máshonnan ered a probléma akkor azonnal lépnem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő