- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Az IT-s uzsonnásdobozba nem szendvics kerül
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
ULPIUS
üzenetére
Marógép, vízsugaras, vagy lézeres vágógép. Sarokcsiszolóval is vágható szépen az alumínium, nem kell ettől igénytelennek lennie. Ha kör alakú vágatok is megfelelnek akkor esztergán is kivitelezhető a dolog, vagy pl. körkivágóval is elfogadható végeredményt lehet elérni...
(#20173) vendingo: ahogy Barret001 kolléga is írta egy 1A-es adapter már bőven elég két átlagos ventihez. A bekötés szerintem elég egyértelmű + megy a venti piros kábelére, - a feketére. Simán összesodorhatod a vezetékeket, aztán mehet rá egy kis forrasztás, vagy zsugorcső, szigetelőszalag. A műhelyem szellőztetését is így oldottam meg és lassan 10 éve jól működik a "rendszer" (4 venti, 2 be-, 2 kifúj), pedig csak összecsavartam a kábeleket meg dobtam rá egy kis celluxot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3890
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő