Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Az üzeneted olvastam és értem mindent korrektül írtál-le.
Az elszíneződés nem zavar , ezért gondolkodom is rendesen csakis saját ötletemen.
A próba elméletileg működőképes de más a gyakorlat tudom.
A szóban forgó alaplapon fetteknek hőfokuk 60-80-fokot simán elérik és max 150 fokot bírnak ki.
A szóban is forgó alaplapon fettek be-azonosításával nem foglalkoztam.
A műveletet kipróbálnám egy régi másik alaplappal ami még működőképes de direkt tönkretenni nem szándékozóm.
A képen tálhatóalaplap: A gépem fagyás-nélkül megy stabilan semmi furát bakelitszagot nem tapasztalok és a csippeken hűtőborda ép-hogy langyosak szinte hidegek kézzel tapintva kis-újjal is.
A kérdésem hővezető guminak nem jut eszembe a pontos neve lényeg szürke színű tápokban is használják diódák és fettek alá, vastagsága 1-milis lehet, fetteket lecserélném idézném,"ERŐSEBRE", nagyobb teljesítményre gondolok még lehetőségként.
A megoldás jó vagy hagyjam inkább úgy ahogyan van hagyjam mert fölösleges.Üdv, István
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- Chieftec GPS 600A8 600W 80 + minősítésű ATX tápegység
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő