- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
válasz
4Grider #6235 üzenetére
Miért vagy ennyire bántó velem? Már nem az első alkalom, hogy egy normális, udvarias módon feltett kérdésemre ilyen hevesen reagálsz. Eddig nem reagáltam rá, de most már valóban bánt.
Nyilván én éjjel-nappal a wifis, routeres beállításokkal foglalkozom, szakértő vagyok a nyelvezetben, azonnal tudok mindent, amit elolvastam. De ha esetleg mégsem, akkor a Te javaslatodra érkeztem ebbe a topikba, és tettem fel itt a kérdésem.
Majd letöltöttem a manuált innen, és átolvastam az APN-es részeket. Mivel itthon más routerem van, nem találtam olyan beállítást a Network alatt, hogy 3G/4G. És mivel ott, ahol majd a routert fogom használni, nem lesz még internet, ezért vettem a bátorságot és feltettem egy forumban (!) a kérdést - hogy a nálam jártasabbak, okosabbak, tapasztaltabbak esetleg tudnak majd segíteni. Van, aki nagy morgolódás árán megtette. Hálás köszönetem!
Nem éppen erről szól egy forum? Kérdezünk, segítünk másoknak. Nem mindenki olyan szakember, hogy egy manuálból azonnal kiolvassa, hogy mit is kéne tenni. Ennyi erővel jogászok sem kellennek, ott van a jogtár, olvad el, értsd meg.
Éppen azért szeretek erre a forumra jönni, ha műszaki területen akad problémám, mert - többnyire... - segítőkész válaszokat kapok, és végül megoldódik a probléma.
És elképzelhető, hogy egy forumban lesz még kérdésem - előre is elnézésedet kérem, ha problémát okozna.....
Ha nem tudsz, nem akarsz segíteni, szíved joga. De kérlek szépen, hogy akkor hagyd figyelmen kívül a kérdésemet. Más talán majd jobban ráér, türelmesebb, és segíteni fog. Ha nem, akkor így jártam, de legalább nem kellett volna ezt a monológot megírnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honda topik
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged