- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gboszi
senior tag
-
szami777
addikt
válasz
Dluinet #14991 üzenetére
Köszönöm a választ, leszűkítettem kettőre: cserkész flotta, dpi.
Ennek a kettőnek alaposan utánanézek, milyen kötelezettségekkel, díjakkal jár.
Itt visszaolvasva megtaláltam a dpi készüléklistáját( csak 1 sony készülékük van, ezt keveslem), és a percdíjakat, a mobilnetet leszámítva jónak tűnik.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Két hónapja vagyok DPI-s. Valahol azt hallatom, hogy 6 hónap után kapok a webes felülethez hozzáférést.
Kérdésem az lenne, hogy ez igaz-e, és hogy értesítenek-e és milyen formában amikor be tudok lépni?Köszönettel.
-
szami777
addikt
Sziasztok!
A mostani flottámnál (bencés flotta - telenor) megszűnt a készülékvásárlás, így könnyen lehet, hogy váltanánk(7 kártya), mégiscsak jobb, ha kedvezményesen vesszük a telefont. Olvasgattam vissza, nem is keveset, de nem tudtam dönteni, melyik lenne a legjobb.
Igényeim, fontossági sorrendben:
-telenor (szám maradna)
-3000 ft körüli havidíj
- jó mobilnet ár/érték arány. (most kb. 1300ft-ot fizetek a 2 gigáért. és ha lehet opcionális legyen a választás, nem kellene mindegyik telóhoz)
- kedvezményes készülékvásárlás
- flottán belül , ha lehet ingyenes beszélgetés.
- mp alapú számlázás, kedvező percdíjak.
Ha bárkinek van ötlete, véleménye, ne tartsa magában, ha szégyenlős, jöhet privátban is, köszönöm szépen. -
-
gjmail
csendes tag
DPI-s segítséget kérnék!!!
Lumia 735-ös telefont szerettem volna venni, de belépéskor és egy hónappal később is azt a választ kaptam, hogy :"nincs és már hónapok óta nem kapnak, válasszak másik telefont". Ilyen létezik, és csak én vagyok naiv, hogy ami a Telenor oldalán van azt a DPI-ben is megkapom? -
cserix
tag
válasz
tome0001 #14981 üzenetére
Igen.
Csak vigyázz mikortól aktív.
Nekem sikerült magamat megszívatnom a hetijeggyel. Úgy gondoltam, hogy megrendelem online és amikor elkezdem használni, akkor majd onnantól lesz aktív. No ez nem így van. A rendeléstől aktív. Csak a telefonos ügyfélszolgálaton tudod kérni hogy mikortól legyen aktív. -
tome0001
senior tag
Dpi-nel ugyanazok a roaming csomagok vannak mint a lakossagi elofizetoknek? Koszi
-
Istv@n
aktív tag
Előző munkahelyemen is én kezeltem a mobil flottát. 120-130 előfizetésünk volt, a Vodafone-nál.
Egyszer felvetődött, hogy csináljunk egy dolgozói flottát... Elvileg mehetett is volna, talán 30 (de lehet, hogy 50, már nem emlékszem) új előfizetést kellett volna prezentálni, és akkor indulhatott volna.
Előfizetés saját néven, relatíve jó percdíjak, szóval hibátlan lett volna....
Természetesen nem jött össze a szükséges előfizető.... (kb 150 dolgozó+családjuk)
Szóval nem lehetetlen a dolog, de előtte mindenképpen "piackutatni" kell... -
gboszi
senior tag
Évről-évre felmerül, hogy csinálni kéne ilyen flottát. Azért nehogy azt higgyétek, hogy csak bemész a t-hez, hogy szeretnék k...olcsón telefonálni, majd azt mondják, hogy hozz pár havert és el van intézve.
Ki alapit erre céget? Ki válalja a kötötségeket? Ki fizet? Garantálnod kell x embert hogy behozol. Az hogy sajátnéven van a számla, meg nem kapcsolnak le mindenkit, azok mind mind olyan plusz szolgáltatások, amikhez igen magas számok kellenek. A katolikusban anno 30 ezren voltunk. Szerintem a DPI meghaladja ezt. Szóval ne akarjuk mindennek csak a jó végét megfogni...és azt hinni, hogy ennyi az égész. -
törölt tag
válasz
Andrewstarr #14971 üzenetére
Van egy t system es ismerősöm....sajnos nem egyszerű a dolog.
-
válasz
Andrewstarr #14971 üzenetére
Hát páran lennénk
-
törölt tag
Ha valaki tud ehez hasonló T flottát kérem jelezze
-
Ha nem lennék flottában, ide lépnék be.
Madle csak egy picit olvass vissza...
-
törölt tag
Aki tud olcsóbbat szóljon
-
madle
őstag
-
-
gsxr750k1
újonc
Ez nagyon jó kérdés. Zavart is voltam, mert mondja látja vállalkozói csomagban vagyok és hogy ez a telekom flottája....mondom neki de az én számaim 70-es vodások ....mondja tudja és azért érdeklődne, hogy elégedett vagyok e, mert ajánlaná ezt a premiumflottát....Nem tudom honnan lett meg a számom , illetve azért felejtettem el megkérdezni, mert alapvetően drágálom a mostani csomagom és felkeltette az érdeklődésem. De ha beszélek még vele meg is fogom kérdezni.
-
gsxr750k1
újonc
Sziasztok!
Nem olvastam vissza, lehet olyat kérdezek,mint a legtöbben. Szóval vodánál vagyok 7 sim kártyával kisvállalkozói osztható tarifában. Sajnos már nem a legolcsóbb, évekkel ezelőtt sokkal kedvezőbb volt. Tavaszig van még hűségem.
Próbálnék tájékozódni a flották között, melyikbe léphetnék be, kedvezőbb lenne-e.
Minap a premiumflottától hívtak fel, tettek ajánlatot, de nem akarok hirtelen dönteni, 2 évet aláírni egyből.
Olyan flottát keresgélnék,ahol akár korlátlan internet is megtalálható, korlátlan beszélgetéssel,mert 3 sim kártyámon nagy a forgalom.
A többin megoszlik, van aki keveset beszél, több net és van aki épp fordítva, nem fontos a net, de többet beszél.
Jelenleg 40-50 ezret fizetek havonta, jó lenne picit lejebb szorítani.Jó lehet a premiumflotta, esetleg van jobb ötletetek?
Előre is köszi a tanácsokat.
-
Zeki
nagyúr
válasz
#51970304 #14936 üzenetére
Miért kéne belföldre szolgáltató?
Minden ember más, mások a szokásai.
Van aki korlátlanul akar mindig mindenhol dumálni, van aki meg 3000Ft feltöltéssel elvan hónapokig.
Anyám otthon van, van wifi, van 15 ezer Ft-os lumia 530, rajta van a mobilevoip, és a browsercalls.com egyenleggel meg díjaival pár Ft-ból eltelefonálgat itthon.Neked ez nem jó.
Más meg 4G képes mobilt vesz, 4G-s nettel, és azzal mobilevoip telefonál, mert nagyobb a lefedettsége és jobb a minősége mint a 3G-nek.Megértem azokat akiknek az ilyen-olyan flották a jók, de nem csak az az egyetlen alternatíva, ha az országban olcsón akarsz telefonálni.
-
mexel
veterán
-
Zeki
nagyúr
válasz
#51970304 #14930 üzenetére
A viber csak két okostelefon közt működik, amelyeken telepítve van a viber.
Amit én írtam, azzal BÁRKI felhívható a világban, vezetékes és mobil számon.
Valóban kell net, de ha jobbára két hely között élsz (otthon és meló) és mind a kettőnél van wifi, akkor megvan oldva.Amúgy a forensis korlátlan flottás ajánlata szerintem is jó.
-
törölt tag
Szia...
ÉN CSAK JÓT HALLOTTAM RÓLUK.
Nincsenek rejtett költségek.És nincs az mint más flottáknál , hogy ha nem fizet valaki össze kell dobni a pénzt.
Ráadásul a flottabiztosítási díjjal automatikusan prémium tagség jár.Ha pl lerobbansz valahol ingyen kimennek és alkatrész árba megjavítják a kocsidat.Ha a helyszínen nem javítható ingyen elszállítanak a legközelebbi szervízbe...És még sok számos előny... -
Zeki
nagyúr
válasz
#51970304 #14907 üzenetére
Flotta: 9525Ft
Telekomnál készülék nélkül: 11ezer Ft.
Ez a netegyesületes meghívós link
ha regisztráltál, akkor a gamma flotta a Telekomos. -
törölt tag
Sziasztok !!!
Telekomos flottához szeretnék csatlakozni.
Korlátlan beszélgetésre és némi mobilnetre szükségem jó áron,
Esetleg valaki tudna segíteni? -
bogil99
aktív tag
Egyetértek.
Mondjuk asszem mind3 szolgáltatónak van készülék nélküli 2 éves hűséggel hasonló árú tarifája.(#14870) atus72: ez telefonálási szokásoktól függ. Lehet másnak más lesz jobb valamiért.
(#14872) Teko001: Nem. Egyszeri díjjal, kaucióval, és nincs a nevemen. -De ki bánja?
(#14877) mexel: Nekem 8.500 a korlátlan 1 GB nettel. Igaz nincs a nevemen és nincs LTE sem. A kötbérnek pedig nézz utána, mert nekem úgy rémlik, egy régi szerződésemről, hogy 50.000. Ft. Viszont van hogy a flottába átengedik így is.
-
Zirowe
nagyúr
Na akkor megprobalom holnap felhivni oket.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest