- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nea2
csendes tag
válasz
Jodanovich #13498 üzenetére
Szia, a mobilflottakponthunál megtalálod ezt az ajánlatot is-jobb percdíjakkal-
csak vannak regdíjak...de ott láttam ehhez hasonló csomagokat
-
Jodanovich
senior tag
Sziasztok!
Lejárt a hűségem és váltani szeretnék másik flottára ez az aegonos nem jött be...
A lényeg, hogy készüléket is vásárolnék Htc one (m7) és nem lenne baj, hogy ha valami korlátlan hívás meg legalább 500MB net lenne benne. Ezeket az ajánlatokat fontolgatom.
Aranykártyára tmobilnál a htc one m7 et megtudnám venni a next s díjcsomaggal és akkor
24* 5500ft a next s (korlátlan 30 as hívás + 160 perc egyéb belföldi hívás utána 35ft/ perc + 500MB net + sms 35ft/ db)
30000ft kezdő részlet
10* 8000ft a részlet
így jönnék ki 2 év után 242.000Ft ba.Viszont most kaptam ajánlatot a PRÉMIUM FLOTTAtól
24*6477ft (korlátlan 30 as hívás + 300 perc egyéb belföldi hívás + 100MB net + sms 15ft/ db)
10000ft kezdő részlet
23*5020ft
így 2 év után 281.000Ft ra jönnék ki durván. Tetszene ez a csomag, de a 100MB vicc... +1270Ft 500MBTudnátok más alternatívát ajánlani kb hasonló feltételekkel olcsóbban?
-
tome0001
senior tag
Dpi mobilinternettel kapcsolatban szeretnem megkerdezni toletek hogy nektek is nagyon rossz a szelessavu mobilnet lefedettsége? En vac-bp kozott illetve pest megyeben mozgok es gyakorlatilag az esetek 30-40%ban nem latok 3g-nel gyorsabb net visszajelzest a telomon. Nálatok is ilyen rossz az alap dpi-s csomaghoz kapcsolodo net sebessege vagy csak en mozgok rossz helyeken? :-D koszi
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, elsősorban olyan flotta érdekelne amiben másodperc alapú a számlázás, nincs hűségidő, 6-15 ft közti percdíj van, smst nem sűrűn írok így annak jelentősége nincs Minimális mobilnet kellene. Barátnőmmel sokat csevegünk és ez szeretném ha olcsón jönne ki , vagy 0 ftért ( elméletileg olyat olvastam hogy flottán belül ingyenes a beszéd ) , most T-s LIKE 300-ba vagyok és sokat fizetek havonta.
Jelenleg T-mobilos vagyok, de hálózatváltás nem gond.
-
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Flottát keresek magamnak és páromnak.
A család zöme telenoros, ha ez számít.
Ami kellene:
5000 ft alatti havidíj / szám
Mobilnet, lehetőleg 500mb
Havidíj lebeszélhetőség, lehetőleg mind3 irányba.Más megközelítésből:
Hogy jönnénk ki a legolcsóbban, ha ketten ingyen szeretnénk beszélni egymással és további 2 (telenoros) számot gyakran hívunk? Ők is gyakran hivnak bennünket, de ők kártyások és azok is maradnának.
Flotta + mp alapú számlázás? -
dptrsk
addikt
válasz
atomchicken #13489 üzenetére
Jelenleg a DPI flotta(Telenor) ajánlott leginkább amibe könnyű bejutni s megbízható, 3175+445(200Mb) a havidíj minimum, van nagyobb net is.
-
gboszi
senior tag
A többi szolgáltatótól ne várd ezt. Csak a Voda ilyen. Rokonok 6 számot hoztak el 15 év Tmobil után a Vodához korlátlanba. Mondták hogy miért mennek el, s hogy hova. Azt mondták a T-nél, hogy tudják...sokan mennek a Vodafone-hoz mostanában a red miatt. Jah és kikódolták a telókat dijmentesen. (persze 2 év hűség)
-
fikk
csendes tag
válasz
andatti #13475 üzenetére
netinfo.vodafone.hu
Más.
Lassan lejár a hűségem a vodánál.
Bementem már megkérdezni, hogy milyen ajánlataik vannak (mintha nem tudnám).
Nyomták a publikusat, de khhm, sajnos még nem tudok lefelé váltani pl GO+ra (mintha akarnék).
Mondtam értem, aztán kértem, hogy egyeztessük az adatokat.
Kérdi az ügyfeles, hogy esetleg számhordozási szándékkal-e, mondom meglehet.
1 percet pötyög a gépben, aztán azt mondja, ööö úgy látja mégis meg lehetne oldani a lefelé váltást....
Azóta már vagy 10szer kerestek telefonon, 2szer beszéltünk a hihetetlen ajánlatukról.
Mondtam gondolkozom, de eddig ez még csak a voda legjobb ajánlata, szétnézek más szolgáltatóknál is.
Van még másfél hónapjuk, hogy ráerősítsenek.
A mobilnet lemondásnál a szerződésbontásnál is odaadták az "ügyfélmegtartó csoport" kollégáját. Mondtam már késő, akkor kellett volna amikor 1 hónappal ezelőtt érdeklődtem mit ajánlanak... -
dptrsk
addikt
válasz
atomchicken #13487 üzenetére
2000 forintba ezek nem férnek bele szerintem. Illetve 2000ft havidíjra a szolgáltatók nem fognak adni kedvezményt a készülékárból(flottában sem). Egyébként a flották előnye pont az olcsó percdíj, ha te nem telefonálsz, csak a net a fontos, nézz szét a feltöltős csomagok között+mobilnetcsomag ez kijön 2000/hóból
-
atomchicken
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan flottát ajánlani, aminek max 2000ft a bruttó havidíja, nincs belépési díj, a szám a nevemen marad, van benne mobilinternet (minimum 100mb, de inkább több), lehet kedvezményesen készüléket vásárolni, a percdíj annyira nem fontos, aránylag minimálisat telefonálók egy hónapban, lehet percalapú számlázás is, elsősorban Telenoros (de ha van szamhordozás más is jöhet).
Köszi:
Gábor -
törölt tag
A DPI -nél milyen csomagok vannak,milyen telefonokat és mennyiért lehet venni?
-
gboszi
senior tag
válasz
mérges Pohi #13482 üzenetére
Számhordozáshoz a "régi" szolgáltatódtól nem kell semmi, azt intézik ők. A lényeg, hogy a szám a TE neveden legyen és minden apro dologra figyelj oda, mert csak akkor teljesül a számhordozás. Pl. ha a T-nél te a fő utca 1/a ban laksz, de a telenornak Fő utca 1. címet mondasz, nem fog teljesülni a számhordozás...
Különben a menete annyi, hogy kapsz egy ideiglenes számot, amig tart a számhordozás, s egy pár nap után magától megszünik a régi sim, s a régi számod működik az új előfizuval.
DPI-nél nincs részlet. Alapcsomaghoz is vannak telók jó áron, de nem iphone. Azt kell tudni, hogy az iphone-ok függetlenek a telenornál ezért igen magas áruk van.
-
törölt tag
válasz
mérges Pohi #13482 üzenetére
dpi -nél 3 tarifacsomag van, alap, médium és vip. jelenleg az i5s 109.000Ft a vip csomagban, szóval igaz lehet amit mond, ennek viszont 16.000Ft körül van a havidíja
-
mérges Pohi
csendes tag
Sziasztok!
DPI-s ügymenetről szeretnék kérdezni...SOS lenne....
Már beszéltem a DPI-s hölggyel (Fidesz iroda) aki továbbította az adataimat a Mobilforce-hoz. Számhordozós lennék, jelenleg T-Mobilnál vagyok...mi a következő lépés??
Kell kérni egy számhordozós dolgot a T-Mobilnál és mehetek be a Telenorhoz ahol intézik már a DPI-t?? Esetleg előtte kell-e még vmit csinálnom a T-nél?? Igazolás? Stb?
Köszönöm válaszotokat!Illetve tudtommal a DPI-nél sem egy flotta díjtáblázat van...haverom mondta h neki más van mint amiről a nagyközönség tud...pl iPhone 5s-t 100e Ft-t vett most - állítása szerint....ti erről mit tudtok??
-
Zeki
nagyúr
válasz
sbe561 #13477 üzenetére
ERRE gondolt!
Szerintem. -
sbe561
tag
válasz
gboszi #13476 üzenetére
Pl.: DroidStats
-
andatti
senior tag
Anno itt kérdeztem meg, hogy biztonsági és egyéb jelszó nélkül hogyan lehet megtudni a DPI flottás egyenleget... és kaptam egy go.telenor.hu stb. webcímet, amin azóta is ingyen, bármikor meg tudom nézni, hogy áll a 200 mb nethasználat és a percdíj egyenlegem...
Na, most ugyan ez, illetve hasonló kellene nekem vodafonra, már ha létezik. Ugyanis a céges vodás telefonomhoz szintén semmi jelszót, biztonsági kódot nem kaptam. Vodafon üzletben már érdeklődtem, de az ügyintézők szerint nincs ilyen lehetőség. Igaz, máskor már kérdeztem mást és arra is ez volt a válasz, aztán kiderült, hogy mégsem nekik van igazuk... Szóval én még reménykedek, hogy hátha...
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Leadtam az igénylésemet DPI-ra. Nagyon kedves volt az e-mail túloldalán lévő hölgy. Megadtam minden adatot telefonszámot.
Na most én mobilnetet szeretnék csak (mert a saját céges flottámat még a DPI sem tudja verni). Van gondolom lehetőség új számra, új SIM-re, ami csak DPI mobilnet, nem kell áthozni a jelenlegi számomat, azt megtarthatom a céges flottában?
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok! Békésmegyében csatlakoznék elsősorban T-mobilos flottához. Tudna esetleg valaki segíteni?
Mire kell figyelni egy ilyen flottás csatlakozásnál?köszi , üdv
pn199 -
Myers
senior tag
A DPI-bve lépés küszöbén állok, de a küldött ppt tájékoztatóban megakadt a szemem ezen:
"Mind a Tarifára, mind a készülékre 2éves Hűségszerződést kell aláírni"
Nem arról volt szó, hogy DPI-ben nincs hűség?
-
ádika86
aktív tag
válasz
szokeherceg #13464 üzenetére
akkor hogy van kb 20 haverom (meg a fél ország) a flottában 4 éve?
jah... egyik sem egyházi szolgálattevő...
-
Vangelis
félisten
Srácok !
Most elég korrekt árak lettek a DPI flottában.
PL: 0FT az LG L7II
Nokia 520 is 0FT
Sony Xperia E1 0Ft
Huawei Ascend Y530 0FT -
ádika86
aktív tag
-
Zeki
nagyúr
A katolikus flottába baromira megszigorították a belépést, meg ki is szórtak egy halom jogosulatlan embert tavaly. Rájöttek hogy sok a jogosulatlan igénybevevő. A mobilszolgáltatók sem hülyék.
-
Drenadar
veterán
válasz
dptrsk #13454 üzenetére
http://mobilflotta.katolikus.hu/tajekoztato
szerintem ez az.
írta hogy Tmobile, lol?
google meg a barátod, mielőtt csak kérdezgetnél...
-
Zeki
nagyúr
Akinek jó vodás flotta, annak érdemes gugliznia, noe flotta szavakra.
Sajnos csak hálón belül lebeszélős a havidíj. 5000-ért van hálón belüli korlátlanjuk. -
ádika86
aktív tag
Sziasztok! Akik jártasak a Tmobilos katolikus flotta terén, ennél jobb vagy rosszabb?
-percdíj 9 Ft, minden irányba, mobil és vezetékes is
-számlázás másodperc alapon
-havi alapdíj 2500 Ft
-az alapdíjból lebeszélhető: 2000 Ft
-SMS 15 Ft/db (havi 20 ingyen)
-internet 2gb 965ft/hóköszi előre is!
-
gboszi
senior tag
válasz
zsambek #13427 üzenetére
DPI tapasztalat
2 hét után hívtam őket. Utánanéztek, hogy igen, még nem hívtak (nem tudják miért nem). Este hívnak, s mindent elintézünk. Nem hívtak. Másnap csörögtem, hogy tegnap nem jött hívás, elnézést kértek, visszahívtak, s megbeszéltünk mindent. Mondták, hogy menjek be az irodába, ha tudok, mert akkor gyorsabb és nincs futár. Mondom félora s ott vagyok. Kb 10 perc volt elintézni, s nálam a kártya. Nagy pacsi
-
cserix
tag
Sziasztok!
Kb. 2,5 hete küldtem el a szkennelt papírokat a Mobilf-nek. Másfél hete próbálom őket hívni az itt a fórumon is fellelhető számokon, valamint emailt is írtam az ügyfélszolgálatra. A telefont egyáltalán nem veszik fel. Az emailra kaptam egy automatikus választ :
"Tájékoztatjuk önöket, hogy a beérkezõ megkeresések feldolgozási ideje 72 óra, kérjük szíves türelmüket munkatársunk jelentkezéséig."
ezen kívül semmi.
Ilyenkor mi van? Van értelme még várni, vagy keressek másik flottát?
Érdemes bemenni az irodájukba? Tud valaki segíteni? -
Myers
senior tag
DPI-nél a visszaküldendő táblázatban azt a számot kell megadni, amit be szeretnék vinni a flottába. De az nem az én számom, hanem a családtagomé, viszont én intézem az egészet, mert ő nem ért hozzá.
A hívás a DPI részéről milyen jellegű? Csak adat egyeztetés, vagy technikai? Mert ha valami technikai, akkor megoldható, hogy engem hívjanak?
-
csmiklos-35
csendes tag
Azt a hozzászólást én írtam. Ez egy céges csomag, nem is nagy cégé (talán 500 fő). Nem tudom, miért ilyen olcsó, de ennyiért beléphetek bármikor.
Azért azt tudni kell, hogy nettó ár. Amikor vitatkoztunk, nettó kapcsolási árról volt szó.
Úgyhogy nem kamu, ezért a pénzért még valamennyi internet is jár.
De tényleg nem tudok senkit bevinni, mivel nem dolgozok a cégnél, csak külsősként, ezért én is csak szívességből léphetnék be.
Annyi még benne az ügyesség, hogy az ingyen percekbe a flottán belüli is beleszámít.
De én a browsercalls-szal olcsóbban kijövök, kötöttség nélkül.
-
w.miki
veterán
DPI-hez telenoros telefon árakat tudna valaki küldeni priviben? köszi
-
hbala
aktív tag
-
Zeki
nagyúr
válasz
pècsimunkás #13431 üzenetére
Tévedsz, jövő december közepén szűnik meg a roaming.
Idén július 1-tő lesz még egy roaming díj csökkentés és ennyi. -
pècsimunkás
addikt
válasz
szokeherceg #13430 üzenetére
Gondoltam...
.De azért megkérdeztem
.
Átnéztem egy-két flottás csomagot,van ahol nem kell hűségszerződést aláírni. . Az már jó. Még átgondolom. Meg lehet megvárom jan.1.-et ,akkor megszűnik a roaming díj, körülnézek akkor is majd. -
szokeherceg
tag
válasz
pècsimunkás #13429 üzenetére
Dominó=feltöltős, flotta=előfizetés.. Kettő üti egymást
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Van olyan flotta csomag a trémobilnál,h megmaradjon a dominó kártya ? Vagy csak előfizetéses flotta csomagok vannak ?
-
törölt tag
Hello,tudnátok ajánlani valami jó flottás csomagot ahol kedvezményesen lehet mobilt is venni ,és van nett is.Olvastam ezt a Fideszes flottát egész jónak tűnik gondolom nem egyszerű oda bekerülni?Thx
-
dptrsk
addikt
válasz
gboszi #13421 üzenetére
Feltételezem a kapott táblázatban 06xxx vagy +36xxx formátumban írtad be a telefonszámodat, azonban az Excel számokkal dolgozik ezért kellett volna elé egy ' jel pl s akkor jól kerül be a telefonszámod, csak ezekre a laikus ember nem gondol. Én tettem elé egy ' jelet és vasárnap küldtem el, hétfőn hívtak s kedden már át is vehettem.
-
gboszi
senior tag
Utálom, a mikor lesz kész és az "ott vagyunk már" beszólásokat, de szembemenetelve saját elveimnek:
-mikor van az, hogy szólni kéne a dpi-seknek, hogy mi van már?
-hol lehet ezt jelezni?
-van-e értelme?Email váltás megvolt, utolsó infó, hogy várjam a hívást. (volt a napokban 2 nincs hivószámom, nem tudom a kilétét)
Köszi a segítséget.
-
chester99
aktív tag
Üdv
Olyat lehet csinálni, hogy kihozok egy telefont részletre a Telenortól valamenyik publikus tarifával, majd átlépek a DPI flottába ugyanezzel a számmal? Mert ugyebár a DPI- ben nincs részletfizetési lehetőség.
-
Drenadar
veterán
hivatalosan nem nagyon lehet flottában már 5 ft/perc alá menni kis havidíjjal, de ha meg valaki annyira de annyira rengeteget beszél, akkor meg ott vannak drágábban a korlátlanok, és akkor az jobban megéri, mert ha egy hónapban le sem teszed a telefont, akkor is biztos jó pici percdíjra jön ki a dolog...
de szerintem ez most másodlagos neked és csak egy kis hátbaveregetést vártál, hogy jó flottát választottál.
-
otps
aktív tag
Egyébként be tudnék lépni olyan flottába, ahol az előfizetési díj (2700 ft) tartalmaz 1100 perc beszélgetést plusz felette 5 forint a percdíj. Ebben még internet is van.
Nem nyilvános, sajna, de kíváncsi vagyok, mi nálatok az ezt közelítő (értsd: legkisebb költség/legtöbb perc) ajánlat?
-
pietrrr
aktív tag
Mobilflották.hu-nál, esetleg a mobilflotta.net-nél van olyan csomag, amihez Telenoros (akciós) készüléket tudok vásárolni, és a havidíja max ~3500 Ft? Ezeknél ugye én vagyok a számlatulajdonos?
-
hbala
aktív tag
Tesco roaming: [link]
-
pietrrr
aktív tag
Sziasztok!
Használtam a keresőt, de nem találtam minden kérdésemre választ, így remélem, ti tudtok nekem segíteni.
- DPI flottába való belépéshez Telenorosnak kell lennem, vagy lehetek rögtön DPI-s? (most telekomos vagyok)
- Ahhoz, hogy DPI-s lehessek, párttagnak kell lenni/kell fideszirodába menni, vagy egy Telenor üzletben elintézhető az egész?
- Hogyan zajlik a belépés menete?
- Valaki tudna küldeni egy tarifatáblázatot?Nagyon köszönöm előre is!
-
zsambek
aktív tag
Szia,
Hova mennél?
zsambek`
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest