Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hmm... Nagyon hasonlóan látjuk a szitut. A NAS megléte teljesen más megvilágításba teszi a kütyü funkcióit. Én a hotspotnak a net miatt örülök. A routertől kb. 80 méterre, egy másik épületben van a szobám. Ide már nem jön a wifi, a net a 220V -os hálózaton jön, adapterrel és lanon megy a kütyübe. Hotspottal a telón is tudom használni a netet, újabb router, vagy egyéb kütyü nélkül. Ez számomra azért üdvözítő, mert ha lehet, akkor Voip -on telefonálok, nem GSM -en. Persze ez menne közvetlenül a sticken is, de azért telóval sokkal kényelmesebb és közben még a böngésző, vagy a film is mehet a sticken.
Az AV kimenet inkább csak azért lényeges, mert korábban itt olvastam, hogy a K-R42 kiadja a hangot az analóg kimeneten, miközben a képet HDMI -n. Monitorhoz, vagy külön hangcucchoz ez hasznos feature.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest