Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nekem ilyenem van. Hasonló tudású, mint amit neked ajánlottam, de utóbbiban 2 GB RAM van, nem kell hozzá külön usb to lan átalakító és - ami a te szempontodból a legfontosabb eltérés - van rajta AV-kimenet, amivel - elvileg legalábbis - rá tudod kötni régebbi típusú tévékre. Én ezt még nem próbáltam, szóval azért nézz utána, mielőtt esetleg megrendeled.
Én OpenELEC-kel használom az enyémet, ami kb. annyit jelent, hogy csak a Kodi (korábban XBMC) nevű program fut rajta, ami a rengeteg kiegészítőjével együtt kb. a világ legjobb médiacentere. Rendkívül jók a tapasztalataim, hisz nem egészen 10e Ft ellenében lett egy olyan eszközöm, aminek köszönhetően nem kell letöltögetni az általunk nézett sorozatokat, hanem csak rájuk keresek a Kodi Movieshark (jórészt magyar nyelvű tartalomhoz ad hozzáférést) vagy Genesis (ez pedig angol nyelvű dolgokhoz) nevű kiegészítőjében és már mennek is. Emellett pedig ennyi pénzért nincs másik jól használható médialejátszó.
Ja, és ezt a topikot ajánlom olvasgatásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
- PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Xbox Carbon Black controller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő