Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Steam Deck
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv

Új hozzászólás Aktív témák
- 

interstate76
addikt
Nekem ilyenem van. Hasonló tudású, mint amit neked ajánlottam, de utóbbiban 2 GB RAM van, nem kell hozzá külön usb to lan átalakító és - ami a te szempontodból a legfontosabb eltérés - van rajta AV-kimenet, amivel - elvileg legalábbis - rá tudod kötni régebbi típusú tévékre. Én ezt még nem próbáltam, szóval azért nézz utána, mielőtt esetleg megrendeled.
Én OpenELEC-kel használom az enyémet, ami kb. annyit jelent, hogy csak a Kodi (korábban XBMC) nevű program fut rajta, ami a rengeteg kiegészítőjével együtt kb. a világ legjobb médiacentere. Rendkívül jók a tapasztalataim, hisz nem egészen 10e Ft ellenében lett egy olyan eszközöm, aminek köszönhetően nem kell letöltögetni az általunk nézett sorozatokat, hanem csak rájuk keresek a Kodi Movieshark (jórészt magyar nyelvű tartalomhoz ad hozzáférést) vagy Genesis (ez pedig angol nyelvű dolgokhoz) nevű kiegészítőjében és már mennek is. Emellett pedig ennyi pénzért nincs másik jól használható médialejátszó.
Ja, és ezt a topikot ajánlom olvasgatásra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Jövedelem
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Vicces képek
 - Autós topik
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Fogyjunk le!
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
 - Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
 - Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest