Hirdetés
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
entoni1989
tag
válasz
üzenetére
Kértem is, le is adtam az igazságos és valós értékelésem, erre ő is kért egy étékelést jelentéssel az én hirdetéseim közül olyan termékre amiben nem volt semmi féle érintettsége, nagy meglepődésemre láttam nem sokkal utána, hogy kaptam 5 negatívot egy olyan hirdetésre, ahol nem hagytam neki jóvá az értékelését, mivel ahhoz bizonyítottan köze sem volt. Szóval úgy néz ki bemondás alapján az értékel aki akár és akit akar akármire, ha még ahhoz köze se volt. Persze jelentettem a moderátoroknak, de annyit kaptam vissza, hogy beszéljem meg vele....azzal az emberrel aki aljas mód hazugságokra alapoz egy értékelést és az indítatása az volt, hogy nem tetszett neki, hogy jogosan adtam negatívot neki, de amúgy üzenetben is benne van, hogy őt csak a revans hajtotta, holott én korrekt voltam vele. Szóval és hogy beszéljem meg vele, mikor ő így áll az egészhez...ez elég vicces szerintem. Persze nem hagytam, írtam sorra egy kész regényt a moderátoroknak, az üzenetváltásról is küldtem képeket, de hiába, annyit elértem, hogy levették tőlem a negatívot, ami se megalapozott se jogos nem volt, de tőle is levették ami viszont bizonyítottan megalapozott és jogos volt. Szóval azért mondtam itt zöld út van a csalóknak, nem kell félni, hogy negatívot adnak, mert egy szó és kitörlik vagy viseljük az általuk kapott igazságtalan negatív értékeléseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Eredeti játékok OFF topik
- VGA kibeszélő offtopik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- LG OLED 65 C21 4k kitűnő állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő