-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Köszi, mármint ismerem az eljárásokat, ezzel nincs gond (megtanultam és részben gyakorlom is pár éve
), csak érdeklődtem, hogy konkrét esetet is ismersz-e, ahol sikeresen felhasználtak fórumbeli vagy msn üzeneteket, vagy tudsz-e olyan technikai megoldást, amivel pontosabban azonosítani lehet, ki írta. Az IP címmel gond, hogy otthoni netnél ha dinamikus IP cím van, akkor változhat klikk, vagyis messze nem biztos, hogy egyáltalán egy adott lakcím alatti gépet azonosítani tudsz... Itt a pH!-n biztos akad, aki ért ehhez, de én úgy tudom, hogy alapvetően IP cím alapján nem feltétlenül lehet azonosítani valakit, vagy akár csak a számítógépét.
E-mail felhasználása persze mindennapos, de ellenérdekű félként szerintem ott is sokszor kétségbe lehetne vonni az író személyének azonosítását, kivéve persze ha a tartalma olyan konkrét dolgokra utal, amit csak a feltételezett írója tudhatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest