- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zöldfülű
csendes tag
Szia!
Az IP-t nyomon lehet követni akkor is, ha változó az IP. Mivel megvan az adott időpont (hisz maga a beszélgetés ha jól tudom tartalmazza a konkrét másodpercre megjelölt időt) akkor a szolgáltató utána tud nézni utólag is az adott időpont és abban az időben meglévő IP cím tulajának. Szóval azzal biztos nincs gond még változó IP cím esetén sem.
Rendőr ismerősök mondták nekem, hogy gyakorlatilag minden mozgást utólagosan le lehet nyomozni, ami az internethez kapcsolódik, és amihez a világhálót vették igénybe.
Üdv:
Beatrix.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Orvosi kérdések
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Külpolitika
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest