- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csika007
csendes tag
Sziasztok!
Mit tehetek?
Következő történt: Erre a hirdetésre ajánlottam egy ASUS dvd írót cserére! Meg is állapodtunk, hogy másnap vagyis csütörtökön, 2011.01.13.-án postázzuk egymásnak a cserélni kívánt árut! 1. A csomagot fekbi11 megkapta, utánavaló hét kedden, én azóta se semmit! 2. Igazolni, hogy a postára adta nem tudja, mert állítása szerint sima csomagként adta fel és semmi papírt nem kapott a postán erről! Postás ismerőst kértem nézzen utána a csomagnak, de az egyész Magyar Királyi Postán nincs csomag, sem küldemény, ami az én nevemre szól! Nem egy nagy értékű dolog, de a kislányom netbookjához jól jött volna! Ti mit javasoltok!
A másik fél ha korrekt akarna lenni, mi lenne ilyenkor a helyes hozzáállás?
Új hozzászólás Aktív témák
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Energiaital topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest