Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Nah én is végeztem vele, szépen mára hagytam az utsó két fejezetet. Hát azt kell mondjam, hogy a vége elképesztően idegesítő lett. Köze nincs a játék lényegéhez, mindenütt csak kommandósok vannak, akiket képtelenség kicsinálni ha többen vannak. Azthiszem a végére elfogyott a játék ha mondhatom így.
Azzal még ki is egyeztem, h oké itt most nem kell mindenkit lelőni stb. De hát kérlek, az utsó két fejezetben minden scene arról szól, hogy rommá lőnek, mégis hogyan éljem túl anélkül, h én is agyonlőném őket?
Teljesen lerombolta a végére az egésznek a fílingjét
Ezt még egy egész sornyi síró fejjel se lehet kifejezni
Persze a végén happy end és a kommandósok is hirtelen etűnnek a tetőről...
Emiatt a záró rész miatt nem lehet rá mondani, h mestermű. A többi nagyon meggyőző volt.
Ami meg a fizikát illeti: alig volt benne olyan, ahol észrevettem volna, hogy Physics on. És amiért mondom: minden tárgy rögzítve van a helyére, semmi nem mozdítható csak az aminek mozdulnia is KELL a story előrehaladásának érdekében. Azt vártam volna, hogy a pallók amin ugrálok letörnek vagy beszakad a fa, vagy inog a fémszerkezet. Lehet, hogy túl sokat várok, de ez nem győzött meg igazán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Asztalos klub
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest