Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Hát én sokat foglalkoztam a kérdéssel, és arra a következtetésre jutottam, hogy ha sok RAM van a gépben, akkor szinte minden meg van oldva.
Nálam 256 MByte RAM van, a swap fájlt állandóra állítottam (31 MByte, bár ennél kevesebb is lehet), és a system.ini 386Enh részéhez bekerült a ConservativeSwapFileUsage=1 sor. Nagyon sokat számít. A 3DMark 2000-ben teszteltem, és jobb eredmények jöttek ki így. Valamint sokkal kevesebbszer nyúl a vinyóhoz a Windows, kevesebb a kerregés, és általában (bár csupán minimális értékkel) gyorsabban jönnek be a dolgok.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest