Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Nem tudom, hogy nálam miért megy, nálad meg miért nem. Biztosan van még valami olyan beállítás, melyet nálam már konfigurált valamelyik program, nálad viszont defaulton van.
Egyébként rengeteget számít, hogy nem töredezik az állandó swap. A régebbi gépem egészen turbóra kap, ha nem hagyom a Windowst szórakozni a swap fájllal. -
andorpapa
őstag
Hát én sokat foglalkoztam a kérdéssel, és arra a következtetésre jutottam, hogy ha sok RAM van a gépben, akkor szinte minden meg van oldva.
Nálam 256 MByte RAM van, a swap fájlt állandóra állítottam (31 MByte, bár ennél kevesebb is lehet), és a system.ini 386Enh részéhez bekerült a ConservativeSwapFileUsage=1 sor. Nagyon sokat számít. A 3DMark 2000-ben teszteltem, és jobb eredmények jöttek ki így. Valamint sokkal kevesebbszer nyúl a vinyóhoz a Windows, kevesebb a kerregés, és általában (bár csupán minimális értékkel) gyorsabban jönnek be a dolgok.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Steam Deck
- Filmvilág
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Formula-1
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rövid videón a Titan Quest II
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest