Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Nem tudom, hogy nálam miért megy, nálad meg miért nem. Biztosan van még valami olyan beállítás, melyet nálam már konfigurált valamelyik program, nálad viszont defaulton van.
Egyébként rengeteget számít, hogy nem töredezik az állandó swap. A régebbi gépem egészen turbóra kap, ha nem hagyom a Windowst szórakozni a swap fájllal. -
andorpapa
őstag
Hát én sokat foglalkoztam a kérdéssel, és arra a következtetésre jutottam, hogy ha sok RAM van a gépben, akkor szinte minden meg van oldva.
Nálam 256 MByte RAM van, a swap fájlt állandóra állítottam (31 MByte, bár ennél kevesebb is lehet), és a system.ini 386Enh részéhez bekerült a ConservativeSwapFileUsage=1 sor. Nagyon sokat számít. A 3DMark 2000-ben teszteltem, és jobb eredmények jöttek ki így. Valamint sokkal kevesebbszer nyúl a vinyóhoz a Windows, kevesebb a kerregés, és általában (bár csupán minimális értékkel) gyorsabban jönnek be a dolgok.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest