Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
HI!
ma nem fert be:
meglepodve olvasom a gondokat nalam nem vot sok gebac /pedig igen sokaig ockodtam a intel-sis ombotol, fojjamatos sis-es keserveim miatt <alaplapok, laptoptok> (fsc p300as gepekben van ojjan sis-em amivel nem vot tul nagy szivasom, de azok is latvanyosan lasabbak az intelkenel irodai izekben)/, most az gondolkodom, hogy mi volt telepiteskor, gyakorlatilag 2 telepitesem volt /hekklet (beirt kodok es kiszedett progik) campus xpsp2/ a tobbit pqdi5-val pakoltam at a tobbire es az volt a poen, hogy tok nem erdekelte, hogy sima vagy 2-es gepre masoltam at /van ojjansom amikor install gly-re majd pqdi5>gly2-re, majd 2 nap mulva tovabb pqdi5val egy harmadik sima gly-ra/ nekemnetrol van az osszes driver meghozza az intel honlaprol az aktualisan legutolsoudv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Wii U
- Fejlesztői videónaplón a tavasszal megjelenő Marathon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung kuponkunyeráló
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Tanuljunk angolul!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming - 8 év gari! bolti -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest