- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
neduddki #752 üzenetére
Valahogy sikerult duplaznom szerkesztes helyett.
Bordoi hazhoz annyit meg, hogy az ugyfelek is egyre kukacosabbak, pl. ha kiviszuk nekik az utolso Epiat a bemutatotermunkbol, mert mas mar nincs keznel, akkor anyaznak, hogy milyen hasznalt gepet akarunk rajuk sozni, pedig csak annyi a baja, hogy megkarcolodott az alig par hetes haz...
Nem tudom mit szolnanak egy erosen atepitett hazhozEgyebkent ja, kollegamat kertek felesegul
-
nyunyu
félisten
válasz
neduddki #752 üzenetére
Regebben irtam mar, hogy ettermi hardverekkel+szoftverekkel foglalkozunk.
Egyelore a mostani szoftver rendelesfelvevo+fizetteto resze meg DOS alatt megy, ujabb, tisztan Win verziot par eve mar igergetik, most ugy tunik, hogy augusztusban vegre megnezhetem mukodes kozben.
De hogy abbol mikor lesz jol mukodo magyar verzio, azt a jo eg sem tudja, addig ugye marad a jol bevalt DOS alatt futo valtozat a maga kotottsegeivel.
(Win ala mar nem kell parhuzamos port, mert ott USB hardverkulcs is lehet, illetve halokartya sem kritikus pont.)Helyigeny: elore sosem tudjuk, csak annyit, hogy minden negyzetcentimeter hely szamit az apro pultokon, rendes gepet nincs hova rakni.
Bordoi fele haz sem lenne rossz, csak ahhoz barkacsolni kell, arra meg egyszeruen nincs idonk, ha kell teszemazt 5 gep.
Sokkal egyszerubb megvenni keszen egy miniITX hazat, aztan belelapatolni az alaplapot+ramot+vinyot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest