- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
Draga??????????????
10+fa ujonnan egy D201GLY, legolcsobb Epia meg duplaennyi...az Asus wl-500g premium meg 20k, komplett gép (vinyó nélkül)
kb 10wattos fogyasztássalitt meg 15-ért csak egy itegrált procis lapot kapsz (igaz ennek sokkal jobb a hardvere, de nekem a kissebb is elég)
Ha mukodne a D201GLY-re integralt halokartya DOS alatt, akkor mar reg elfelejtettuk volna az Epiakaminek a dos?
Raadasul nem is biztos, hogy megy az Intel deszkakkal, hiszen nincs rajta ATX12V csati.
(Ezert meg mar ~19+fat kernek
)igen, az engem is zavart, hogy nincs rajta az a 4 pines csatlakozó, de lehet vmi átalakítóval megoldható lenne (nem is értem minek kellett a lapra ilyen foglalat)
de vannak olyanok is, amelyiken vannak, használnak is itt olyat a topikban
-
Chaser
legenda
Nem a lap a drága, hanem a project végösszege, ami engem most erősen elgondolkoztatott, hogy megéri-e egy nem bővíthető -legalábbis cpu, ram, vga- cuccba ennyit feccölni, mikor egy mATX konfigot ami nem sokkal nagyobb de sokkal nagyobb tudású, lazán megcsinálhatok passzívra, akár használhatok hozzá ITX tápot is AC adapterrel ha akarok, és nem lesz nagy a ház, viszont a bővíthetőség megmarad. Ha céleszközt akarnék, pl letöltős router, én is gondolkozás nélkül az asus csodát venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 8200MHz CL38 - XMP - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)