Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
A cel 420, 430, 440 gyakorlatilag 1kutya, az intel különböző szorzókat, így különböző órajeleket adott nekik, hogy gyakorlatilag ugyanazt a procit többért is el tudja adni. Ha később esetleg tényleg szeretnél játszani, akkor kell egy E2180, ahogy a kollega mondta, szépen alulfeszeled, sőt, akár mehesz a gyári 2Ghz alá is, mondjuk 8x200, azt már azért 0.8-0.9V-on illene vinnie. Cel sorozatból 420-asnál nagyobbat ne vegyél, bár ahol én néztema 430-as 200ft-tal drágább, a 440-es viszont 2.5-3k-val, az már nem éri meg. Az E1200 sajnos még 3Ghz környékére húzva is kevéske egy 96gt, 88gt kihajtásához, azért az azalatti kategóriát még így túlhajtva kiszolgálná.
"Alapból nagyobb procit vegyek a lapba és akkor a későbbi vga bővítés is megoldott lesz nagyobb fogyasztás árán.." ez lenne a legcélszerűbb, alul kell feszelni ameddig lehet és kész, én is így szoktam csinálni, ha meg játszani támad kedvem megküldöm86gt = 8600GT ?: az, mindent így írok, ami mást nem jelenthet, pl 73gt=7300GT, 96gt=9600GT, etcetc
#675 dudi : Meglepődnél, de k_vaddal is sokan küldik ezt a lapot. Nem csak a kis fogyasztás miatt érdekes ez a lap, nézd meg a felszereltségét, intelnél a g33-as lapok csúcsánál van hasonló, de még az is elmarad, és bizony 23-24k környékén. Ennek a lapnak azért ment le az ára, mert túl későn jött ki, az SC miatt meg sok user nem veszi meg, mivel a p4 korszakban bizony az akár 60%-os buktát is jelenthetett teljesítményben, most olyan 10-15% a max, minél gyengébb a proci, annál nagyobb a bukta, játéknál pl 5% alatti értékeket láttam csak.
-
dudi
senior tag
szerintem, ha most megengedheted magadnak, vegyél egy e2180-at, alulfeszeled és úgy c1e-vel még talán kevesebbel is beéri, mint a 440-es. a 65 az tdp, vagyis max érték, amit eldisszipál
cseles, de nem igaz (sajna) az sem, hogy 65w. Ez max érték a teljes szériára. Vagyis 65w az e1200 és az e4500 is. Szóval köze sincs a tényleges fogyasztáshoz se.
Vga-ból meg próbáld meg az integrálttal, ha nem elég, még mindig beengednek a boltba vásárolni
szerintem a 4xx és az e1200 körüliek eléggé egy húron pendülnek, kivéve, hogy 2mag, de az se jelent 100%-os gyorsulást. Sims2ben tuti nem, mert az még 1magra íródott.
Adatbázisszerverre jobb, bár ahhoz meg talán kevés a teljesítménye ennek a kategóriának.a 86gt az a 8600gt-t jelenti. Helyette érdemesebb inkáb hd3650 vagy hd2600xt-t venni, kicsit lassabb, sokkal kevesebbet fogyasztanak.
Chaser: ilyen lapba azért nem érdemes szerintem nagyobb procit tenni, mert aki ilyen lapban gondolkozik, annak két célja/lehetősége van: olcsó gép kell, ebből értelemszerűen a drága proci bukta, vagy halk/kisfogyasztású gép kell, ebből meg azért bukott a nagy prockó.
De belemegy,nem azt mondtam. Még a quad-okat is bele lehet tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest