Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Nos, kipróbáltam. A telepítő CD-n a 3.80-as driver volt, ezzel a 3.84-essel azt csinálja, amit valaki korábban már leírt: Ha monitor nélkül indítom a gépet, akkor fizikailag visszaáll 1024*768-ra (ami szarul mutat 1280*1024-es natív felbontásnál), de megmarad a virtuális 1280*1024-es felbontás, és az egérrel csúszkálhatok a nagyobb képernyőn. Vagyis ha kihúzom az egeret a képernyő széléhez, akkor csúsztatja a tartalmat.
Azt gondoltam, talán az LCD monitorommal lehet baja, ezért rátettem egy CRT-t, de azzal is ugyanez volt.
Azon is gondolkodtam, lenne-e értelme írni a SiS-nek, talán akkor a következő frissítésben javítanák a dolgot. Csak valahogy kétségeim vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest