Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kk831228
addikt
Na visszább vettem magam , gti 14ultra-t nèzegettem
, de fölösleges valószínűleg az a teljesìtmèny nekem, inkább veszek egy normálisabb monitort a különbözetből(amúgy sincs) , most 890pro, k8 plus , atomman x7ti -ra szűkült a kör .
-
kk831228
addikt
-
kk831228
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
Nem kell olyan gyorsan, sokat , de ha váltok fènykèpezőt ott meg 65 Mpx van .
Inkább a szerkesztès a fontos, hogy ott gyors legyen , esetleg denoise ai se 20 percig dolgozzon egy kèpen.
Megeszi ám az LR is a raw szerkesztèsnèl ha maszkolgat az ember. Lehet tudja a proci gpu is amit kell , de ez csak akkor derül ki ha kipróbálom. Ès ha mègse tetszik, akkor tudjak hova lèpni . Ezèrt fontos a bővìtès lehetősège a gpu szinten . Asztaliba se vennèm meg egyből a gpu -t , amìg nem próbáltam ki , hogy elèg -e a belső. -
kk831228
addikt
Üdv!!
Szüksègem lenne közeljövőben egy PC -re legfőkèpp fotó ès esetleg videó szerkesztèshez , egyelőre LR ès PS -hez legfőkèpp . Számolgattam PC kb 500 körül jönne ki monitor nèlkül, ami szèpen elfutna hosszabb ideig . Szembejöttek ezek a mini cuccok , meg lenne is pont egy GMktec M7 pro ryzen 9-el 130-èrt itt a hardveraprón . Na most ahhoz mèg legalább 32 ram kellene, ami 40 + 2t ssd megint vagy 50-60 , dúrván 250-nèl tartunk gpu nèlkül. Ha kell a gpu akkor a dokkoló 100eur + egy tápegysèg megint egy 60+80000ft + gpu ami 130körül van amit nèzegettem. Össz -vissz 450-nèl tartunk ès akkor van egy mini cucc ami azèrt teljesìtmènybe jóval elmarad , persze fogyasztásban mèretben is .
Az lenne a kèrdès hogy hosszabbtávon bìrják -e , mert ha nem annyira , akkor sok a 130 is èrte...
Nem egyszerű...😬 De lehet az alap cucc is elèg lenne egyelőre, mert most is notin kìnlódok,csak szenved már a 42Mpx -es kèpekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- Gamer PC i5-11400F RTX 4060 16 GB RAM 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval èn is maradok a notinál valószínűleg. 4 körül van Legion I5-el meg 4060-al , szerintem olyasmi lesz ha rászánom nagam.
, de fölösleges valószínűleg az a teljesìtmèny nekem, inkább veszek egy normálisabb monitort a különbözetből(amúgy sincs) , most 890pro, k8 plus , atomman x7ti -ra szűkült a kör .
Nem egyszerű...😬 De lehet az alap cucc is elèg lenne egyelőre, mert most is notin kìnlódok,csak szenved már a 42Mpx -es kèpekkel.