Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

válasz drkovge #2890 üzenetére

Nos ez is egy megközelítés, viszont ilyen alapon egy zsákbamacska is, vagy talán még annál is rosszabb, mert a zsákbamacskánál alapból benne van a rizikó, hogy mellé nyúlsz, viszont a CHUWI-s esetben, konkrétan és tudatosan vagy megtévesztve, ami szerintem nem elfogadható. Kb. 13 éve rendeltem Kínából egy Samsung Galaxy S4 Klónt, vagy copy-t, amiről már a megrendelés pillanatában tudtam, hogy utánzat, de úgy voltam vele, hogy az a hardver ami a leírásban nekem megfelel, kinézetre pedig valóban úgy nézett ki, így akkor, 13 évvel ez előtt rendeltem meg végül 40e Ft-ért. Miután megjött kezdődtek az érdekességek, nehezen érzékelte az érintést, nehézkesen lehetett görgetni vele, egy-egy akkoriban nagyobb-nak számító játékot be sem tudott tölteni, mert töltés közben kilépett, majd egy héten belül elkezdett felválni a kijelző is. Kiderült persze, hogy a szoftveresen kiíratott 2Gb RAM helyett csak 512MB, volt benne, így nem is csoda, hogy nem tudtak betöltődni a játékok. Megreklamáltam, visszaküldtem és egy fél éves hercehurca után végül visszakaptam az árát. Nem mondom, hogy nem hibáztattam a gyártót vagy az eladót, ugyanakkor magamat is, mert az én döntésem volt, hogy egy NONAME másolatot rendelek. A CHUWI, még ha nem is egy világ és mindenki által ismert márka, de aki a kínai kütyük világában kicsit is járatos, azért már hallhatott róla. Nekünk is van két tabletünk, amiből az egyik már nem működik és mint kiderült eleve gyártási hibás is volt. Apró hiba volt ugyan, de messzire vezetett, alkatrészt pedig nem lehet hozzá venni, vagy ha igen akkor horror áron, de nem ez alapján ítélném meg a márkát, viszont ez a trükközéses megtévesztés, némileg megingatta a bizalmamat. Abban viszont biztos vagyok, hogy a Te 1TB-os SSD-s példányod, csak a véletlen műve lehetett, nem úgy mint a szándékos megtévesztés mint amiről a cikk ír.

Új hozzászólás Aktív témák