Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pánik a memóriapiacon
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
egész kellemesnek tűnik a T8 plus n100 16/512 GB kombó.
Ubuntu 23.04 és aktuális win11 telepítő is alapól kezel mindent. Újrahúztam inkább a gyári win-t egy rövid próba után, mert azért annyira nem bízom a kínai előtelepített oprendszerekben, hogy azon belépjek bárhová
De utána is alapból minden eszközt felismert és aktiválta is magát, csak a hdmi-t kellett egyszer kihúzni és bedugni a win11 telepítő fiókbeállítás kérdéseinél, talán a háttérben átváltott másikra vagy ilyesmi és elvesztette a monitort. A hdcp 2.2 tényleg nem megy, meg ahogy olvasom edge -ben elrontották az av1 dekódolást pár verzióval ezelőtt, majd talén későbbi edgben kerül vissza. 4k youtube jól ment, ahogy próbálgattam win11 alatt.A ram sebességet be kellett állítani 4800-ra, ahogy a videóban is volt. Meg ahogy nézem bár lehet állítani 15w fölé a fogyasztást a biosban, de mégsem megy fölé a proci hwinfo szerint - bár lehet valami plusz beállításon is múlik. Del gombbal megy a biosba be. A gyors boot drive választó gombot nem találtam meg
Splash screen nem látszik, rögtön már a win / os indulás látszik, szóval nem látom hogy kiírná milyen bill kombóval lehetne még más menüket.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De utána is alapból minden eszközt felismert és aktiválta is magát, csak a hdmi-t kellett egyszer kihúzni és bedugni a win11 telepítő fiókbeállítás kérdéseinél, talán a háttérben átváltott másikra vagy ilyesmi és elvesztette a monitort. A hdcp 2.2 tényleg nem megy, meg ahogy olvasom edge -ben elrontották az av1 dekódolást pár verzióval ezelőtt, majd talén későbbi edgben kerül vissza. 4k youtube jól ment, ahogy próbálgattam win11 alatt.