Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
adolfo01
üzenetére
Vagy olyan usb hangkártya, ami 5.1-es analóg kiemenetet ad.
Vagy olyan hdmi audio extractor, ami 5.1-es analóg kimenet ad.Csak példának: hangkártya [link] ez lehet valami cmedia chipsetes - ez olcsó, régen vettem egy ilyen kinézetűt, működött, bár én line input bemenetnek vettem. Plusz jack-rca kábelek hozzá. Valaki csinált kis unboxing videót is hasonlóról [link]
hdmi extractorból a stereo olcsó, a több csatornás drágább lehet. [link] és akkor arról még szó sincs, hogy valami spéci 3d hangzást támogat -e.
Ha lenne digitális spdif rca vagy optikai bemenet, akkor működhetne azzal a Donki Hóte #1991 által linkelt fajta is. De ha csak simán analóg bemenetek vannak, az nem tud spdif-et értelmezni.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest