- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Gamepad
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Nekem jónak tűnik, kb ekörül van kuponos áron.
Arra érdemes még figyelni, hogy nincs -e kiírva a leírás rész elején hogy külön szállítási díj extrát kér-e, de ahogy látom nincs. A nagyon nagy ünnepekkor a nagy kereslet miatt volt, hogy kitette.A megbízhatóságáról azt tudom mondtani, hogy rendeltem tőle egyesével 3 darab GMKtec M7 Ryzen 7 6850H barbone és egy GMKtec K8 Plus Ryzen 7 8845HS masinát is 2024 szeptember és október közt.
Kb 7-10 munkanap alatt itt voltak, állítólag spanyolországból indul, az első kb 7 nap nem látni mozgást, akkor lesz követhető, ahogy a franciáknál a dhl átveszi és utána következő munkanapra más esélyes a kézbesítés is.
Érdemes a gép belsejét jól átnézni, nincs -e benne gyártási szennyeződés. Egyik masinában a ram slotban volt valami pici fém forgács, ami nem tett volna jót, ha benne marad. Középen a tekercsek némelyik gép alaplapján kicsit ökörhugyozás párhuzamosságúak, de működnek hibátlanul

Most konfigurálom épp a három m7-en lévő proxmoxot, hogy thunderbolt portokból alkotott körhálón 25GBps sebességgel tudjanak kommnikálni [link]
A k8 pluson még esxi8 fut, de majd valsz átköltöztetem a virtuális gépeket a proxmoxokra. Még nem igazán próbáltam játékot az k8-on. De az igp-je AI-ra tényleg majd 2x gyorsabb a k8 plusnak, mint az m7-nek.Egy kis mikrotik switch is van lanon köztük (vlan támogatás miatt), valamint nanoKVM [link] + XH-HK4401 [link] 4 portos buta kvm switch kombináció, kis barkácsolással 3d nyomtatott házikóba és soros kommunikációval tudja vezérelni [link] . Így távolról is elérem a kép kimenetüket, vezérlést, telepítést. Egy alzás zsúrkocsi a "rack szekérény" [link] .

Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Path of Exile (ARPG)
- Jövedelem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Klaus Duran: RCS
- Mobil flották
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Erős Gamer PC i7-9700K RTX 3060 12GB 16GB Trident Z 850W Gold NZXT H510 Flow
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest