Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
szkutyi
üzenetére
Csak azt nem értem, hogy ha adott egy ekkora gyártó, mint a Beelink, és igazából neki mindegy, melyik ventillátort szereli a gépre, merthogy mindkettő ugyanannyiba kerül neki, akkor miért rakná a szarabbat rá, hogy a gép aztán hangosabb legyen, esetleg throttlingoljon, és így tovább? Úgy, hogy közben még arra is figyel, hogy folyékony fém pasztát használjon, amivel csak még macerább az egész összeszerelés? Azért, hogy spóroljon néhány dollárt? Értelmetlennek látom.
Nem találtam olyan posztokat, hogy cseréld ki a ventit egy adott típusra, nem találtam hozzá tuning ventit az Alin sem, és máshol sem nagyon. Nem mondom, hogy nincs, de csak azt a posztot láttam, amit linkeltem, és az nyilván egy másik dimenzió, azzal húzható a kicsike, hiszen a hűtés mindenre is elég. Csak ugye ha már nyitott a ház, akkor rakhatok rá akár egy olcsó desktop hűtőt is.
Egyébként így sem throttlingol, csak stressz teszt alatt a 90-et nyaldossa Performance módban. De ugye senki sem használja így. Játék alatt meg nem a CPU, hanem a GPU a szűk keresztmetszet, a CPU visszavételével pedig 80 alá kúszik a max hőmérséklet.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Mini-ITX i7-4790K ASUS Z97I-PLUS, 16 GB RAM DDR3 1866MHz + 480GB SSD Win 11 Pro Foxpost mehet!!
- Intel Ultra 9 285 konfiguráció
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- GAMER RYZEN 5 3600X/ 16GB DDR4 / RX 5700XT 8GB / 128GB SSD / 1TB HDD
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest