Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz azbest #1465 üzenetére

Odafigyeltem a tisztításnál, de amúgy a die körül volt egy pár mm széles fekete gumiszerű anyag, gondolom az védte a kifolyástól a folyékony fém pasztát, de azt eltávolítottam, miután szétszedtem, mert amúgy is feltépődött. A fotón még látszik is. De amikor kinyitottam és láttam hogy folyékony fém, már tudtam, hogy jobbat nem tudok csinálni, de hát most már ez van :D Ki a fene gondolta, hogy egy olcsó MiniPC-be minőségi pasztázást raknak :D

A Honeywell lapot, pont ezt a Linux videót láttam, a grafénlaposakat is, a hatásukat is. A folyékony fém a legjobb, utána a lapok, aztán a paszták. De nekem még így sem throttlingol, egyszerűen megfogja 93 fok alatt még melegben is, legrosszabb esetben pár W-al csökkenti a package powert. De ez nem számolós gép, játékra meg a sima "Balanced" módban is elmegy, amivel 86 fok körül tetőzik. Ha meg kikapcsolom a CPU boost-ot, ugyanannyit hoz a gyereknek Fortnite-ban, és alig van hangja a gépnek. Neki meg erre kell, úgy meg 77 foknál tetőzik.

Ha tudok olcsón szerezni lapot, lehet, hogy beruházok próbaképp, annak látom értelmét a tartósság miatt, és egy nagyobb lap több gépre is elég.

Új hozzászólás Aktív témák