Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz Vasti74 #1416 üzenetére

ja hát win alatt is van, hogy storeból fizetős valami, ami külön amúgy ingyen letölthető a készítőtől. A store és annak kényelme pénzbe kerül a készítőnek is :)

#1414 Tin
    a ser8 8745hs procivan is megjelent dianánál, ahogy látom barbone 409 - 60 = 349 eur vagy 508 - 80 = 428 eur, ha sikerült behúzni a nagyobb 11.11 kuponnal.

Hát bevallom bűnös vagyok, 233-ért nem tudtam otthagyni, lesz mégegy m7 6850h :D Így valsz belőlük lesz 3 node-os cluster. Meg ha esetleg elromlana valamelyik, akkor tartalék a k8 plus. Mindig van valami még akcióbb akció :D de mostmár tényleg leállok, mert rengeteg feladat beállítani az általam elgondolt rendszereket.

Részben azért mégegy, mert a 8845hs gpu része tényleg majd duplája lehet ai dolgokban, a többi ai képességeit még nem próbáltam. Ezeket ki akarom próbálgatni külön még. Csak a ram és ssd ne lenne olyan rohadt drága nagyobb méretben. De azt hiszem szerverként is átadhatóak a futó cumóknak az ai és gpu erőforrások is, bár főleg inteles és nvidiás útmutatókat láttam eddig.

Egyébként, ahogy írtam, a felső ventit picit hangolva (130-ról 70-re véve a start pwm-et) és bordát téve az ssd-kre, amikor három gép is be van kapcsolva, akkor sem tűnik hangosnak, ha nincs nagyon hajtva. A k8 plus lehet egy kicsit még takarékosabb, néha indítás után nem kapcsol be rögtön a venti, mert nem melegedik olyan gyorsan.

Új hozzászólás Aktív témák