Hirdetés
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Videós, mozgóképes topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
A SER8-8745HS volt baromi jó áron (570€) Amazonon, de most elfogyott. 32GB DDR5 Crucial + 1TB Crucial P3 Plus SSD, és baromi csendes.
Tegnap kipróbáltam a BIOS-ban, hogy felvettem a hűtőventit always full-ra, és megerősítette, hogy még a fél órás Cinebench stressz tesztben, Performance módban sem ment maxon, miközben végig 90C max hőmérsékletet tudott.
Gamelés közben tök normális hangja van, de ami legjobban bejön, hogy akkora a hűtőventillátor, hogy a hangja elég mély, így még pörgés esetén sem zavaró.
Nagyon baba kis gép, de az USB-kkel még mindig nem vagyok kibékülve. Rendeltem két 3.2-es 10Gbps passzív hubot, remélem az egyik jó lesz közülük. Aktívot nem merek, egy gépemet már majdnem kinyírt a visszafolyó áram, de szerencsére annak a BIOS-ában volt védelem, és letiltotta a portot. A monitorom kellene rákötni, meg a dongle-ket, de ahogy nézem, ez csak úgy fog menni, hogy az első HUB-ra dugom rá a másodikat is, ha nem akarok az előlapon egyfolytában bedugott kábeleket nézegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest