Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Azért szerintem akkor is bevert egy sallert az Apple a MiniPC piacba így karácsony előtt. Az AMD ceruzája elkezdett vastagon fogni, az Intel bajban, a MiniPC pedig a teljesítmény erősödés miatt valódi alternatívája az asztali PC-nek egyre többeknél, és hát láthatóan megindult kicsit a "prémium" szegmens ára felfelé.
Aztán jött az Apple, és most kicsit helyrerakja a piacot. Értem én, hogy 16GB RAM + 256GB SSD az alapmodell ára, de akinek minőségi és hosszan használható "otthoni PC" kell, és hajlandó az alsó kategóriánál többet fizetni ezért, annak ez tökéletesen elég.
Én is Windows-ost fogok venni, de pl. a HX370-et durván túlárazottnak érzem. Annak az ára most 400€-val az alap Mac Mini felett, ami egy vicc, hisz nyers teljesítményben egy szinten vannak. Itt egy 300€-s árcsökkenés kéne, de akkor meg az előző generációnál is minimum 100-150€ csökkentés kellene, hiszen ki venné azt.
Persze lehet, hogy tévedek. Az árverseny szerintem mindenkinek jó, én nagyon nem szeretném, ha az AMD az Intel korábbi útjára lépne.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch
- Microsoft Excel topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Játszogatós PC - Ryzen 5 7600, RX 7800 XT, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Akciós! PC , 14100F , RTX 3080 , 16GB RGB , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- 16 GB (2x8 GB) G.SKILL AEGIS 3200 MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest