- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
OK, de nem mindenki akar vagy tud macOS-re váltani. ARM-os Mac-en meg ha jól tudom nem fut Windows... Én akartam váltani, és már piszok rég itt az asztalomon egy Mac Mini, de nem bírom megszeretni a macOS-t. Linuxot használok - tudom, az is futna az Apple vason (8. gen. i5 procis) , de értelme nem sok lenne a dolognak, mert a PC-m azért praktikusabb darab, még ha egy kicsit nagyobb is ;-) (SFF Fujitsu, minden paraméterében kb. ugyanaz, mint a Mac Mini)
Egyébként nekem piszok furcsa kategória ez a kínai gamer mini PC ;-) Mert lehet, hogy maradi vagyok, de játszani tuti nem vennék mini PC-t, és ha már mini, akkor inkább egy használt brand gép, mint egy új kínai.
Ja, ezek az M4 procis iMac-ek meg Mac Mini-k azért nem semmi masinák, ha tudnám szeretni a macOS-t, nem bírnék ellenállni egy iMac-nek ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Fűnyíró topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - ASUS TUF B650M + Ryzen 7800X3D + Kingston 2x8GB DDR5 6000MHz + ID-COOLING SE-214
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest