Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Akciókamerák
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
t72killer
üzenetére
nekem csak ddr5 ebből, mert az integrált ramos ddr5l és a router is ddr5 slotos. A ddr5 kártya ram tudja mérni a hőmérsékeltét is. A ryzen minipécén is már a ddr5ös.
A régebbi és munkahelyi notik alapján gondolom, hogy talán azok a ramok kevésbé voltak melegek hűtés nélkül, bár lehet csak nem tűnt fel, mert nem voltak mérve.Múltkor a ryzen 7 5825u ddr4 és ryzen 7 pro 6850H ddr5 közt vacilláltam.
a korábbi generációs 250 dolcsi körül lett volna talán, a ddr4 2x32GB 3200 kijött volna 54-ből. Az újabbik 270 dolcsi lett volna, ha akció elején rendelem (nekem 310 volt) és 66 ezer volt 2x32GB ddr5 legolcsóbb 4800-as adata. Végül a jobb hűtésű ház és min 30% plusz sebesség, sokkal jobb gpu és usb4 portok miatt az erősebb és drágább gép lett.A komplett gép fogyasztásnál meg minden számít. Az is, hogy hány lan csatlakozó van bekötve, mekkora ram és milyen ssd van.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest