- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysrq
őstag
válasz
lolchief70 #32062 üzenetére
Szia! Én egy 1350mi-t használok nem "B"-s 1900-al. Lehet ugyanaz a ház csak más az előlap, a lapon meg az SSD-n kívül még pont belefért egy 8 centis venti, de egy gombostű már nem fog. A venti viszont illik mert nélküle elég forró volt. A vezetékek miatt nem volt légmozgás.
-
sysrq
őstag
Újabb generációk, 3050, 3150. csak tudnám miért ragaszkodnak annyira mereven a két SATA porthoz.
-
sysrq
őstag
válasz
kisza25 #27474 üzenetére
Nem itx függő, a lap és a vga hátoldal közel van, hiába van a CPU -n és a vga másik oldalán hűtés a másik oldalon ontják egymás felé a hőt, kellene egy venti ami alulról felfelé hűtene, azt hiányolom. Van négy itx-em, imádom, ez is kitűnő elrendezés de lehet csiszolni mint mindent.
-
sysrq
őstag
válasz
hszilard666 #27470 üzenetére
Amin kijön a zaj, az én 780-ból kiindulva szépen zúghat. Ha használják is.
-
sysrq
őstag
-
sysrq
őstag
Időnként szóba kerül mit bír el az EPC2, beleraktam egy Gigabyte H81ND-2H lapot, G3430 procit, két 2Gb-os Muskin RAM-ot, egy Corsair Force GT 90 SSD-t, gyári Intel hűtőt és egy 8 centis nonamet. Ha jól sikerül linkelnem akkor van egy videó amin bekapcsolás után a tűzrókában végigmegy a Jurassic Word trailerje, a héten még feszegetem majd a határait, de szerintem bírni fogja.
-
sysrq
őstag
válasz
Polllen #25408 üzenetére
Hűtőborda nélkül valószínűleg bármi, ha már van valami a RAM-on akkor ennek a tesztnek a végafelé van pár kép.
-
sysrq
őstag
válasz
zed1983 #24879 üzenetére
Az adapter.hu-ról való, ami ugye itt sokak szerint nem jó, de ezt másképpen látom. Majd ha megjön a nagy gépbe az új proci akkor megint eljátszok a 3220-al. De media pc lesz ez is, nem lesz célja játékot futtatni, ezért a furmarkot sem találom érdekesnek ilyen dolgokra van a nagy gép.
-
sysrq
őstag
válasz
A Gázos #24800 üzenetére
Az 1800, 1900 nagy előnye hogy passzív, (tudom, már akinek) az am1 meg fejleszthető lehet ha jön majd valami a foglalatba. de az intel 1150 most fogyasztásban agyonver szinte mindent. Bár az asrock integrált QC5000-ITX/PH-ra kíváncsi leszek.
3220 + H97 + SSD + 12venti idle
Házban meg nézd meg az adapter.hu-s házat. itx lap, egy 3.5-es hdd, egy ssd,egy slim odd elfér benne. De cpu hűtőben nagyon korlátozott a magasság miatt.
-
sysrq
őstag
-
sysrq
őstag
A PCIE 3.0 vs 2.0 kérdés bennem is felmerült, majd jó lesz az, most még nem hasznos.
-
sysrq
őstag
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata fogyasztásra az Intel J1800 vagy/és J1900-al? Az anandtech legalsó méréseit elfogadhatom kételkedések nélkül?
-
sysrq
őstag
Sziasztok.
Keresgéltem házat a neten és ebbe a tesztbe botlottam. végül is ez is Mini-ITX, Digital Storm Bolt II. Bocs ha volt már. -
sysrq
őstag
válasz
viperabácsi #23988 üzenetére
Szia!
Látom képbe került a hirdetésem, elmondanám mit vitt a tápegység. Egy A75-ős alaplapban volt társul egy A4-3400-al, egy SSD, egy noti HDD (7200), meg egy 3 TB-os WDvel. Ezzel még a Half Life 2-öt is játszottam. Az tény hogy a tuning pláne a fesz. emelés még csak meg sem fordult a fejemben, és az FM2 + A10-5800 el sem indult vele. De az AMD 65 Wattot ír az Intel meg 54 Wattot, ami még kevesebb is. Kár hogy nem vagy Budapesti, felajánlanák egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Classic / Xbox 360
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest