-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Végre teljesen elkészült újabb kis ITX projektem
Cooler Master NCore Max Bronze házba pakoltam, 9800X3D-t, MSI 5080 Ventus Plus-t. NCore Max-hoz tartozó gyári vetilátorokat kicseréltem EKWB EK-Loop Fan FPT 120 DRGB-re, gyári porszűrőket a gépházból kiszereltem a jobb szellőzés érdekében, moddolt CM V850 SFX felel a tápellátásért, kicseréltem benne a gyári (elég hangos ventillátort egy NOCTUA NF-A9x14 HS-PWM chromax.black.swap-ra, aminek egy ellenállással lejjebb vettem a fordulatszámát, hogy még csendesebb legyen, NDPC-X-ről rendeltem hozzá MICRO Blackest Black harisnyát, ezzel is sikerült elkészülni, alulfeszeltem a CPU-t 4.7GHz-n megy, 945mV-on, játékok alatt 58-59C, 55%-os vetilátorfordulatok mellett, ventilátor irányokat megvariáltam, fentről beszív hátul kifúj, (nagyon sok teszt után lett ez a végleges), alulfeszeltem a kártyát, 2617MHz-en megy, 850mV-on, amivel játékok alatt 60-61C ér el, szintén 55% ventilátorfordulatok mellett. A kártya oldal elég csúnya a kari miatt de nem lehet minden tökéletes. Azt gondolom megérte ez a több mint 2 hét a belállítgatást tesztelgetést, így lett egy hűvös és csendes, mindemellett erős gép, az összkép kicsit unalmas így hogy nem nyitott de nekem nagyon tetszik.Gondoltam megosztom hátha tud belőle valaki ötletet meríteni -
Végre megérkezett a "ház" és elkészült az apróság
-
Ezt nézzétek mit szereztem!
Ez itt egy nem létező kártya:
ASUS 3060 Ti Dual 8Gb Mini V2 ami igazából egy Phoenix -
válasz
flashpointer #65339 üzenetére
Egyel kisebb kártyával a 4L is elég lenne
-
Sziasztok!
Én ezekkel csatlakoznék a csapathoz:
Gépház Corsair 2000D de az nem végleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Telekom mobilszolgáltatások
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Notebook hibák
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest