- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- HTPC (házimozi PC) topik
- OLED TV topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
nagyjabol jol szamolt. mondjuk en a tapot cserelnem valami korszerubbre.
(#22876) VitaD5
nem hinnem hogy az a konfig amit ma osszeallitasz az 10 evet ki is huzna. Kapasbol a SSD es a HDD nem fog annyit birni, de a lap se biztos attol fugg hogy hajtod.
nalam min 10 orat megy majdnem minden nap a gep. Jo lenne ha ilyen tartosak lennenek az ITX lapok.
-
Patice
nagyúr
Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Van benne elég anyag és szerelni sem volt nehéz, adnak hozzá elég csavart.
Legalacsonyabb fokozaton alig hallható a gép fél méteren belül is.
Ha sok 3,5-es vinyóhely kell + mini-ITX méret, akkor szerintem elég jó választás a Node 304.
(#22414) miklosss2012:
Az egy Scythe Kozuti, csak kivettem belőle a gyári ventijét (ami a borda alatt volt) és rátettem egy 8 centis Noctuát, ami eddig ház szellőztető volt, de mióta Haswell-re váltottam, azóta csak a régi gépem bekapcsolásakor indult el. Aztán meg leállt és nem kellett működnie, nem melegedett annyira.
Eredetileg egy kisebb, laposabb konfighoz vettem ilyen lapos hűtőt, de nem akartam cserélgetni, mert meg vagyok elégedve a teljesítményével.Tervezem egy nagyobb (12 centis) ventit venni rá, ami PWM-es is, hogy tényleg tudja magának szabályozni a proci.
-
-
Pista0001
addikt
Szerintem az Intellel jobban jársz, válassz hozzá olyan házat, amiben egy LP kártya (nem hátrány, ha a dupla is akár) elfér, meg olyan tápot, ami egy max 50-60 wattos VGA-t is elbír akár, így ha rádjön a játszhatnék, de az IGP kevés, akkor 10-25e forintból vehetsz bele egy dVGA-t, és még mindig elég pici a géped.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem AMD-vel jobban jársz... most jelenik meg AMD Athlon 5350, erre rakni kell egy csendes hűtőt, és 50W-al nagyon maximum mindent kiszolgáló médialejátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- UHD filmek lejátszása
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest