- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPQR
tag
Én is a linken lévő üzlettől rendeltem a q08-at de sajnos 2 hónapja áll a dolog nem tudnak szerezni. A 27k a maximum amit adnék egy házért. Csak nagyon zavaró, hogy asztalon van az egész konfig és nagy szükség lenne már arra hogy emberi körülmények között tudjon működni és így én is nyugodtabb lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged