- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
PROTRON #60188 üzenetére
Igen, ezért maradok a 10-en, itt már kevesebb radikális
balf...változtatást csinál az MS. Bár néha a Windows Update feldobja, hogy frissítsek 11-re, amit ha elnyomok, akkor a .Net FW legújabb preview-át felrakja a rohadék.
A Windows Update-et a futtatás (Win+R) / gpedit.msc -vel lehet szépen megzabolázni, bár Windows 10 első 3-4 verziójában az sem működött (céges fejlesztői gépen nekem is vannak horror sztorijaim mit művelt), de most már működik. Nekem úgy van beállítva, hogy automatán letölti és jelez, de nem frissít.
Driver frissítést nem tudom hogy lehet kikapcsolni, nekem még masszívan nem rontott el semmit, és ha újabbat raktam fel, akkor azt békén hagyta. Most is pl. valami intel drivert ajánl opcionális frissítésként, de nem rakom fel, mert minek.Windows 11-ről hadd ne írjak semmit. Na jó, egyetlen pozitív tulajdonsága eddig, hogy regedit-tel vissza lehet hozni a korábbi jobb gombos menüt amit ugye kedves MS telecs***ett mindenféle használhatatlan alapértelmezett dologgal amire az embernek nincs szüksége.
Meg állítólag a WSL2 jóra sikerült, csak én azt pl. nem használom. (Mondjuk azt mintha végül a W10 is megkapta volna.
)
-
HUN_Sector
őstag
válasz
PROTRON #60188 üzenetére
Kb 2 hónapja tettem fel 10-ről a 11-et, nem kért akkor semmit. Felajánlotta, de átugorható volt.
(ENG, HOME, eredeti - mármint a kulcsom, egy régebbi gépről, aminek meghalt a hdd-je. Ha már fizettem érte, életem végéig használni fogom a kódot)
Asszonynak kb 1,5 hónapja telepítettem a gépét, akkor sem kért még (10, home)
De a 10-ről 11-re aktiválás ellenben már sehogysem működik, ha nem felel meg a proci. Gyerek i5 4460-asával esélytelen a frissítés most már
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged